Lukas Podolski ja Köln sopivat yhteistyöstä – pelaajana paluu Saksaan poissuljettu

© Kuva: Getty Images
Suomen Cupissa KuPS - RoPS! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

34-vuotias saksalainen maailmanmestari Lukas Podolski tulee suurella todennäköisyydellä tekemään tämän viikon aikana sopimuksen turkkilaiseen Antalyasporiin. Kannattajien toiveet 1. FC Kölniin paluusta eivät siis toteudu – pelaajan ominaisuudessa, sillä muutoin Podolski ja Köln tiedottivat tiistaina yhteisestä työstä tulevaisuudessa.

Podolski tapasi tiistaina Kölnin puheenjohtajan Werner Wolfin ja toimitusjohtaja Horst Heldtin, ja molemmat osapuolet olivat tapaamiseen tyytyväisiä. Podolskille aiotaan löytää töitä seurasta pelaajauran päätyttyä, mutta yhteistyön muodoista ei vielä yksityiskohtia kerrottu.

– Kävimme miellyttävän ja avoimen keskustelun, josta kiitän FC:n johtohenkilöitä. Odotan innolla sitä, että voimme suunnitella yhdessä, miten voin tukea FC:tä. Sillä Köln oli, on ja tulee aina olemaan kotikaupunkini ja FC seurani, Podolski kommentoi seuran tiedotteessa.

– Lukas on kokonaisen FC-fanisukupolven idoli, ja hänelle on FC:ssä aina ovi auki. Haluamme hyödyntää hänen rakkauttaan ja säteilyään FC:tä kohtaan ja saattaa häntä siirtymisessä aktiiviuralta uran jälkeiseen aikaan, Werner Wolf totesi.

Kerroimme tiistaina saksalaislehtien tietojen pohjalta, että Podolski olisi halunnut päättää pelaajauransa 1. FC Kölnissä, mutta pettyi seuran haluttomuuteen. Tiedot eivät ilmeisesti kuitenkaan pitäneet paikkaansa, vaan hyökkääjä myönsi jo tammikuun puolivälissä pelien Saksan kentillä olevan ohi.

– Olen varma, etten pelaa enää missään saksalaisessa seurassa. En ensimmäisessä Bundesliigassa enkä toisessa. Olen saanut viime vuosina joitain tiedusteluja saksalaisilta seuroilta, mutta paluu Saksaan ei tule kysymykseen, Podolski totesi Transfermarktin mukaan.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Suomen Cupissa KuPS - RoPS! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!