Mario Balotellille kahden ottelun pelikielto ja sakko päälle – ehti olla kentällä alle kymmenen minuuttia

© Kuva: Getty Images
Suomen Cupissa KuPS - RoPS! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Brescian hyökkääjä Mario Balotelli on saanut kahden ottelun pelikiellon ja 10 000 euron sakon.

Balotelli, 29, tuli viime sunnuntaina vaihdosta 74. minuutilla kentälle Serie A:n ottelussa Cagliaria vastaan, mutta hänen ottelunsa ei kauaa kestänyt.

Italialaiskärki sai 81. minuutilla keltaisen kortin hypättyään vaarallisesti palloon jalka edellä, osuen samalla vastustajan päähän. Balotelli protestoi varoitustaan ja erotuomari Antonio Giuna näytti hänelle heti perään suoraa punaista korttia ja poisti hyökkääjän kentältä.

Ottelu oli tuossa vaiheessa jo loppulukemissa 2-2. Suomen A-maajoukkueen Simon Skrabb oli pelissä ensimmäistä kertaa Brescian kokoonpanossa, muttei vielä debytoinut uudessa seurassaan. Huuhkajien kakkosvahti Jesse Joronen pelasi Brescian tolppien välissä kauden 17. ottelunsa Italian pääsarjassa.

Serie A kertoo tiedotteessaan, että sen kurinpitokomitea on antanut Balotellille kahden ottelun pelikiellon, sekä sakon tuomarin solvaamisesta. Näin ollen Balotellilta jää väliin ottelut AC Milania ja Bolognaa vastaan.

Sarjanousija Brescia on 20 kierroksen jälkeen Serie A:ssa viimeistä edellisenä, yhden pisteen päässä putoamisviivasta.

Balotelli on viidellä osumallaan Brescian paras maalintekijä tämän kauden Serie A:ssa. Hän siirtyi Bresciaan viime kesänä jätettyään ranskalaisen Marseillen.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Suomen Cupissa KuPS - RoPS! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!