Niklas Moisanderilla tapahtumarikas ottelu – menetti malttinsa lisäajalla: ”Tunteet ottivat minusta vallan”

© Kuva: Getty Images
Suomen Cupissa KuPS - RoPS! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Huuhkajien entinen toppari ja kapteeni Niklas Moisander sai lauantaina punaisen kortin, kun hänen kipparoimansa Werder Bremen voitti Fortuna Düsseldorfin vieraskentällä 1-0 Saksan Bundesliigassa.

Moisander, 34, oli vahvasti mukana ottelun ainoassa maalissa, joka syntyi 67. minuutilla. Suomalaispuolustaja pääsi puskemaan Milot Rashican antamaan vapaapotkuun, mutta matkalla verkkoon peliväline osui vielä Fortunan maalivahtiin Florian Kastenmeieriin, jonka omaksi maaliksi osuma lopulta merkittiin. (Katso Viafreen video)

Toisen puoliskon lisäaikaa oli jäljellä enää muutama sekunti, kun Moisander tulistui pahanpäiväisesti. Werderin maalivahti Jiří Pavlenka joutui irtopallosta taistellessaan kahden Fortunan pelaajan jyräämäksi, mikä sai suomalaistopparin suunniltaan. Moisander huusi erotuomari Felix Brychille naama punaisena ja töni vastustajan pelaajia.

Tilanteesta keltaisen kortin saivat Düsseldorfin André Hoffmann ja Adam Bodzek sekä Moisander, jolle lappu oli valitettavasti jo illan toinen. Näin ollen hän katseli punaista juuri ennen ottelun päättymistä.

Pavlenka jouduttiin kantamaan kentältä paareilla pois. Tuomari vihelsi ottelun päättyneeksi lähes heti, kun pallo oli saatu välikohtauksen jälkeen takaisin peliin.

Loukkaantumisista kärsinyt Moisander pelasi vasta kauden seitsemättä otteluaan Bundesliigassa. Voiton myötä Werder Bremen nousi Fortuna Düsseldorfin ohi 16. sijalle, eli karsijan paikalle.

– Tämä oli todella tärkeä ottelu. Meillä oli vastassa joukkue, joka oli voittanut meidät kahdessa edellisessä kohtaamisessa. Tänään puolustimme paljon paremmin, pidimme nollapelin ja otimme kolme pistettä, kommentoi Moisander ottelun jälkeen Werderin Twitter-tilin mukaan.

Lisäajan selkkausta hän kommentoi seuraavasti:

– Pavlas tuli maaliltaan ulos ja sai iskun päähän. Tunteet ottivat minusta vallan, joten sain toisen keltaisen kortin. Se on tietysti pettymys, mutta siinä hetkessä minulle tärkeintä oli joukkuekaverieni puolustaminen.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Suomen Cupissa KuPS - RoPS! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!