Norjalaismedia: Onni Valakari ei jääkään Norjaan vaan siirtyy Paulus Arajuuren joukkuetoveriksi Kyprokselle

© Kuva: Juha Tamminen

Norjalaisen iTromsøn mukaan Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen runkopelaaja Onni Valakari on siirtymässä Kyproksen pääsarjassa pelaavan Pafos FC:n riveihin. Jos diili varmistuu, Valakarista tulee Huuhkajien topparin Paulus Arajuuren joukkuetoveri.

Maisemanvaihdos olisi yllätys, sillä useat norjalaislähteet – muun muassa BT ja iTromsøkertoivat jo aiemmin Valakarin ja niin ikään Tromsøn riveissä viime kaudella pelanneen Robert Taylorin jatkavan uraansa Norjan pääsarjaseura Brann Bergenissä.

Taylor solmi Brannin kanssa sopimuksen aiemmin tammikuussa. Nyt näyttää siltä, ettei hän saa Valakaria seuraukseen uuteen ympäristöön.

20-vuotiaalla Valakarilla on voimassa oleva sopimus Tromsø IL:n kanssa vuoden 2021 loppuun saakka, mutta koska seura putosi viime kauden päätteeksi Norjan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle, maisemanvaihtoa on pidetty nuorukaiselle ajankohtaisena siitäkin huolimatta, että pelaajan isä Simo Valakari valmentaa Tromsøa.

iTromsøn mukaan Tromsø kuittaisi Pafos FC:ltä noin kolmen miljoonan Norjan kruunun eli noin 299 000 euron suuruisen siirtokorvauksen Valakarista. Siirron uskotaan olevan enää pienistä yksityiskohdista kiinni, ja seurojen odotetaan julkaisevan tieto siirrosta pian.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.