HJK-pomo avasi, miksi uusi yhteistyökumppani näkyy vain uusien pelaajien pelipaidoissa

© Kuva: Juha Tamminen

HJK tiedotti keskiviikkona Töölön jalkapallostadionin uudesta nimestä. Uuden yhteistyösopimuksen myötä Telia 5G-areena muuttuu Bolt Arenaksi. Lue lisää täältä.

HJK kertoi tiedotteessaan, että Bolt.Worksin kanssa solmitun yhteistyön kautta Bolt näkyy stadionilla laajasti. Bolt Arenalla on satoja metrejä Boltin mainosalueita ja yli kaksisataa opastinta.

Sen lisäksi tiedotteessa kerrottiin, että ”edustusjoukkueen uusien pelaajien pelipaidoissa on Boltin logo”.

Vain uusien pelaajienko? Eikö viime kauden pelaajien paitaa korista uuden yhteistyökumppanin logo alkavalla kaudella?

HJK:n varatoimitusjohtaja Kari Haapiainen selvensi asiaa ja kertoi, että uudessa yhteistyösopimuksessa on sovittu, että Boltin mainoksella varustettuja HJK:n pelipaitoja on oltava kentällä tietty määrä ottelussa. Lähtökohtaisesti määrä täytetään uusien hankintojen käyttämillä paidoilla.

– Jos joku pelaaja on loukkaantunut, niin sitten täytyy miettiä, miten toimitaan, Haapiainen kuittasi SuomiFutis-sivustolle.

– Lähtökohtaisestihan joukkueessa on paljon uusia pelaajia, hän jatkoi.

HJK tiedotti tilaisuudessa myös kahdesta uudesta pelaajahankinnasta ja esitteli kaikki täksi kaudeksi joukkueeseen toistaiseksi saapuneet pelaajat medialle. Uusimpina värväyksinä joukkueeseen saapuivat serbitoppari Ivan Ostojic ja ruotsalaismaalivahti Jakob Tånnander. Lue lisää aiheesta täältä.

Christos Zavros, Helsinki
Twitter: @CZavros