PSG:lle harvinainen pistemenetys – Neymar ihmetteli toimittajan kysymystä: ”Me teimme kolme maalia”

© Kuva: Getty Images

Ranskan Ligue 1:n hallitseva mestari Paris Saint-Germain joutui tyytymään sunnuntaina 3-3-tasapeliin, kun se isännöi AS Monacoa kauden 19. sarjapelissään.

Neymar vei kotijoukkueen kolmannella minuutilla johtoon, mutta kymmenisen minuuttia myöhemmin ottelu oli 2-1-vieraiden hyväksi, kiitos Gelson Martinsin ja Wissam Ben Yedderin osumien.

PSG nappasi johdon vielä kertaalleen avausjaksolla. Ensin pallo meni Fodé Ballo-Tourésta Monacon omaan maaliin ja ennen taukoa Neymar iski pilkulta illan toisen täysosumansa.

Pariisilaiset pitivät johdosta kiinni 70. minuutille, kunnes Islam Slimani teki loppulukemiksi 3-3. Avustava tuomari liputti ensin Slimanin maalissa paitsion merkiksi, mutta osuma hyväksyttiin lopulta pitkän videotarkistuksen jälkeen.

PSG:llä oli pelin loppuhetkillä parikin tilaisuutta voittomaalin tekemiseen, mutta sen oli tyydyttävä ensimmäistä kertaa tämän kauden Ligue 1:ssä tasapeliin. Sunnuntain tasapelin lisäksi PSG on hävinnyt tällä kaudella kolme ottelua, muut sarjapelinsä se on voittanut.

Paris Saint-Germain on 19 ottelun jälkeen sarjakärjessä viiden pisteen erolla Marseilleen, joka on pelannut ottelun enemmän.

Kaksi maalia tehnyt Neymar närkästyi hieman ottelun jälkeen eräälle toimittajalle, joka kysyi, oliko PSG:ltä virhe aloittaa ottelu neljällä hyökkäävällä pelaajalla (Neymar, Kylian Mbappé, Mauro Icardi, Angel Di Marìa).

– Me teimme kolme maalia. Minusta se toimi hyvin. Me tiedämme, että meillä on laadukas joukkue. Minusta tuo kysymys oli virhe sinulta, mutta minä vastasin… sanoi Neymar Get French Football Newsin mukaan.

– Tämä oli vaikea ottelu. Me tiesimme, että kohtaamme vaikeuksia, koska heillä (Monacolla) on hyvä joukkue.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille