© Kuva: Getty Images

Shrewsbury – Liverpool: Pool rotaatiomiehistöllä cupiin

FA Cup
Shrewsbury – Liverpool
Sunnuntai 26.01. klo 19:00

FA Cupin sunnuntainosto otetaan Shrewsburyn ja Liverpoolin välisestä ottelusta. Shrewsburylle kyseessä on luonnollisesti kauden kohokohta, jolloin huomio kohdistuu piskuiseen League Onen seuraan. Shrewsburyllä ei ole historiassaan suuria saavutuksia – FA Cupissa joukkue on edennyt kahdesti kahdeksan parhaan joukkoon. Shrewsburyn nykyiselle kotistadionille mahtuu vajaa 10 000 katsojaa.

Shrewsburyn tämä kausi on sujunut tasapaksusti ja joukkue on tukevasti sarjataulukossa puolenvälin alla. Ilman suurempaa romahdusta ei putoamisesta neljännelle sarjatasolle pitäisi olla huolta. Joukkue pudotti FA Cupin kolmannella kierroksella Bristol Cityn uusintaottelun jälkeen. Sarjassa ei Shrews ole tällä hetkellä kovinkaan suurissa liekeissä – viimeiset viisi ottelua ovat menneet ilman voittoa.

Liverpool pelasi torstaina Valioliigaa ja voitti Wolvesin 2-1. Ensi keskiviikkona edessä on rästipeli West Hamia vastaan. Tähän otteluun Jürgen Klopp nimennee rotaatiojoukkueen, jotta tähtipelaajat saisivat kaivattua lepoa. Tosin joitakin ykköskorin pelaajia voi tulla avaukseen. Viime kierroksella tämä ratkaisu riitti jopa paikallisvastustaja Evertonia vastaan – Pool eteni tälle kierrokselle 1-0 voitolla. Poolilla riittää laatua kakkosmiehistössäkin, joten joukkue on kevyempää isäntäjoukkuetta vastaan jättisuosikki.

Lyö vetoa ottelusta:

Shrewsbury on sarjassa pelannut vähämaalisia otteluita, enkä varsinaisesti odota tästäkään ottelusta mitään maalijuhlaa. Isäntien maaliodottama on todella alhaalla ja taktiikka varmasti puolustusvoittoinen. Siispä vetoihin tehdään yritys vähämaalisuudesta: vetosuositus on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 2,36.

Betsson tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.