Brescia ja AC Milan kohtasivat perjantai-illan ainoassa Serie A:n ottelussa. Ottelu päättyi lopulta milanolaisten 1-0 vierasvoittoon.

Vieraiden voittomaalin iski Ante Rebić ottelun 71. minuutilla. Voitto oli kolmas perättäinen Milanille Serie A:ssa.

Huuhkajien maalivahti Jesse Joronen pelasi kotijoukkueen maalilla. Hän venyi pallon tielle kuusi kertaa ottelun aikana.

Reilu viikko sitten Bresciaan siirtynyt Simon Skrabb debytoi kamppailussa uuden seuransa paidassa. Huuhkajien keskikenttäpelaaja pääsi kentälle vaihdosta ottelun 88. minuutilla. Hän ehti olla kentällä vain minuutin, ennen kuin otti keltaisen kortin.

Suomalaisten edustama seura on tällä hetkellä Serie A:n toiseksi viimeisenä. Brescia ei ole pystynyt ottamaan voittoa viimeiseen viiteen kamppailuun.