Suomen alle 17-vuotiaiden poikien maajoukkue voitti Uzbekistanin 2-1-lukemin Valko-Venäjällä pelattavassa turnauksessa.

Suomi siirtyi ensimmäisen puoliajan lopussa 1-0 johtoon HJK:n Henri Salomaan maalilla. Johto tuplaantui heti toisen jakson alkuun ja asialla oli jälleen Salomaa. Kummatkin osumista syötti myöskin HJK:a edustava Agon Sadiku.

Uzbekistan sai kavennettua eron yhteen maaliin ja loi painetta, mutta Erkka V. Lehtolan valmentama ryhmä piti johtoasemansa loppuun asti.

– Varsinkin ensimmäisellä jaksolla pääsimme hyvin pitämään palloa ja olimme hyvin niskan päällä. Vähän oli vaikeaa avausjakson lopussa ja turhaan päästimme Uzbekistanin peliin mukaan, Suomen kapteenina pelannut FC Hongan Jesse Nikki kommentoi Palloliiton verkkosivuilla.

Suomi oli hävinnyt turnauksen aiemmat ottelut niukasti 1-2-lukemin Belgialle ja isäntämaa Valko-Venäjälle.

Huuhkajat

@Huuhkajat
U17-poikien tehomiehet torstaina – Agon Sadiku 2 syöttöä ja Henri Salomaa 2 maalia. #Minihuuhkajat