Teemu Pukin vaihdolle selvisi huolestuttava syy – päävalmentaja antoi myös synkän realistisen kommentin sarjapaikan säilyttämisestä

© Kuva: Getty Images

Norwich jäi 1-1-tasapeliin Southamptonia vastaan uudenvuoden päivänä. Norwich-hyökkääjä Teemu Pukki otettiin vaihtoon 83. minuutilla takareisivamman takia.

Norwichin manageri Daniel Farke kertoi ottelun jälkeen, että hänen oli pakko vaihtaa Pukki pois kentältä. Vaihdon syy ei ollut siis taktinen. Pukin tilalle kentälle kirmasi hyökkäävä keskikenttäpelaaja Marco Stiepermann.

Pukki on pelannut isoja minuutteja lyhyen ajan sisällä. Valioliigassa on pelattu viikon sisään kolme kierrosta. Seuraavaksi kiirettä pitää FA Cupissa, jossa Norwich kohtaa lauantaina Prestonin. Pukki ei ottelussa mitä todennäköisimmin pelaa.

– Minun oli vaihdettava Teemu Pukki, koska hän tunsi jotain takareidessään. Emme ota  hänen kanssaan mitään riskejä cupissa, Farke kertoi ottelun jälkeen.

Farke ei kuitenkaan vielä osannut antaa tarkempaa informaatiota Pukin vamman vakavuudesta.

– Toivottavasti Teemun tapauksessa ei ole kyse mistään vakavasta. Meidän pitää odottaa lääkäreiden ja fysioterapeuttien kommentteja, nyt on liian aikaista arvioida tilannetta.

Norwich on tällä hetkellä Valioliigassa viimeisenä. Farke sanoi, että joukkue lähtee menestymään cupissa, joten suurin osa parhaista pelaajista pelaa myös lauantaina. Sen sijaan Valioliigassa säilymisen suhteen Farke oli synkän realistinen.

– Tarvitsemme ihmeen säilyäksemme Valioliigassa, joten vaihdamme hieman pelaajia. Haluamme seuraavalle kierrokselle cupissa, joten pelaamme vahvalla miehistöllä, Farke avasi.

Juttua muokattu 2.1. kello 16.18 Farken lausunnon osalta. Farken mukaan Pukkia todennäköisesti säästellään cup-ottelussa, jotta lisäriskeiltä vältyttäisiin. 


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.