Veikkausliigan nousijajoukkue Turun Palloseura on solminut jatkosopimuksen alkavasta kaudesta hyökkääjänsä Oskari Jakosen kanssa.

Alkava sesonki on Jakoselle, 22, jo kuudes TPS:n edustusjoukkueessa. Salolaisesta SalPasta Turkuun kaudeksi 2015 päätynyt Jakonen on pelannut ”Tepsin” riveissä yhden kauden Veikkausliigaa vuonna 2018 ja loput kaudet Ykkösessä.

Ykkösessä Jakonen on pelannut TPS:n paidassa 78 ottelua kausina 2015-17 ja 2019 ja tehnyt niissä 13 maalia. Ainoalla liigakaudellaan laitahyökkääjä viimeisteli 27 ottelussa neljä osumaa.

Tanskalaisen Midtjyllandin organisaatiossa vuonna 2014 pelannut Jakonen on toisen polven pelaaja TPS:ssä, sillä hyökkääjän isä Petri Jakonen torjui turkulaisseuran maalilla 62 Veikkausliigan ottelussa kausina 1992-1993.

– Oskari tietää itsekin, että viime vuosi ei ollut aivan nappikausi, joten odotamme nyt uutta tuoretta lentoa ensi kauden liigakentille. Hän on klassisen nopea ja todella urheilullinen pelaaja, jonka kaikkia parhaita ominaisuuksia ei ole saatu vielä irti, TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen sanoi seuran sivuilla.