La Liga
Valencia – Barcelona
Lauantai 25.01. klo 17:00

La Ligassa on meneillään 21. kierros ja kierroksen huippukamppailu käydään Valencian ja Barcelonan välillä. Valencia on sarjassa seitsemäntenä ja se valmistautuu tähän kamppailuun käsittämättömän huonon Mallorca-ottelun jälkeen. Barcelonan alku uudessa valmennuksessa toi niukan, mutta hallitun voiton Granadasta ja joukkue jatkaa sarjakärjessä.

Valencia siis suli aivan käsittämättömästi vaatimattoman Mallorcan vieraana. Tämä ja vastaan asettuva Barcelona nostaa varmasti sisun maksimilukemiin, tai sitten joukkueen edustajat ovat väärän lajin parissa. Lisäksi jobinpostia toi tärkeän keskikentän moottorin Daniel Pajeron ulosajo. Rodrigo Moreno palannee kokoonpanoon, mikä on hyvä asia joukkueen tulivoimalle. Joukkue osaa kyllä ailahtelun, joten viime viikonlopun mahalaskusta ei voi vetää liian pitkälle vietyjä johtopäätöksiä.

Quique Setienin työnäyte Barcelonan peräsimessä ei varsinaisesti yllättänyt. Palloa hallittiin totaalisesti, mutta ei joukkue kovin tehokkaalta näyttänyt. Luiz Suárezin ja Ousmane Dembelen puuttuminen rajoittaa hyökkäyksen vaihtoehtoja, vaikka Barcelonan työkalupakista eivät vehkeet aivan heti lopu. Silti voidaan olla käytännössä varmoja, että Barcalla on verkot vesillä paikkaajan hankkimiseksi hyökkäyspäähän.

Lyö vetoa ottelusta:

Vaikka Valencia ei ole tällä kaudella ollut totutun vahva, kotonaan sitä on vaikea voittaa. Kertoimet tuntuvat olevan hiukan liikaa vieraisiin kallellaan, joten otan kevyen suosituksen siitä, että kotijoukkueelle jää ainakin piste. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Valencia +0.5 kertoimella 2,30.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO