© Kuva: Getty Images

West Ham – Liverpool: Rästiottelu London Stadiumilla

Valioliiga
West Ham – Liverpool
Keskiviikko 29.01. klo 21:45

West Ham ja Liverpool kohtaavat keskiviikkona rästiottelussa, joka jäi joulukuussa pelaamatta Poolin ulkomaan turneen vuoksi. West Hamin kausi on mennyt eloonjäämistaisteluksi – sarjapaikan eteen joudutaan tekemään hartiavoimin töitä. Poolin marssia kohti mestaruutta ei näytä estävän enää mikään.

West Hamin kausi jatkui FA Cupissa alakuloisena, sillä David Moyesin suojatit hävisivät kotonaan Championshipin kärkipään joukkueelle West Bromwichille. Moyesilla voi olla tässä ottelussa pois pahimmillaan peräti seitsemän pelaajaa. Viikonloppuna avainpelaajat saivat rasitusta ja pelitahti on ollut pitempään sitä luokkaa, että rasitus voi näkyä tässä ottelussa. Pahinta tällä hetkellä on, ettei valmentajanvaihto tunnu saaneen Hammersia pelillisesti eteenpäin.

Liverpool lepuutti suurta osaa ykkösmiehistöstään viikonloppuna, eikä Jürgen Klopp aio kertomansa mukaan olla uusintaottelussa edes itse paikalla. Shrewsburyn kanssa pelattu tasapeli ei himmennä joukkueen suoritusta Valioliigassa yhtään. Avainpelaajat saivat viikonloppuna lepoa ja Sadio Mane on ainoa merkittävä varma poissaolija. Tämänhetkinen Hammers ei vaikuta riittävältä yhdistelmältä pysäyttämään Poolin menoa.

Lyö vetoa ottelusta:

Tässä ottelussa tekee mieli kokeilla isäntien jäämistä maaleitta. Poolin puolustus on toiminut kauden edetessä aina vaan paremmin ja tämä on hyvinkin mahdollinen skenaario. Vetosuositus on siis West Ham, maalien määrä alle 0.5 kertoimella 2,15.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.