Xavi kertoi, miksi hylkäsi Barcelonan tarjouksen: ”Minun on oltava rehellinen”

© Kuva: Getty Images

Espanjalaislegenda Xavi sanoo, että hän hylkäsi Barcelonan tarjouksen ryhtyä joukkueen päävalmentajaksi, koska se olisi tullut hänelle liian aikaisin.

Vuosina 1991-2015 Barcelonaa edustanut Xavi, 39, neuvotteli pestistä viime viikolla Barcelona urheilutoimenjohtaja Éric Abidalin ja toimitusjohtaja Òscar Graun kanssa. Hän aloitti valmennusuransa viime kesänä qatarilaisessa Al-Saddissa, jossa hän vietti pelaajauransa viimeiset vuodet.

Lopulta Barcelona ilmoitti maanantaina, että se on antanut kenkää päävalmentaja Ernesto Valverdelle ja korvannut hänet Quique Setiénillä, joka solmi seuran kanssa kahden ja puolen vuoden sopimuksen.

– Kyllä, pitää paikkaansa, että sain tarjouksen Barcelonalta. He tulivat tänne keskustellaakseen kanssani, mutta en hyväksynyt sitä, koska minusta tuntui, että tämä ei ollut hyvä aika minulle, sanoi Xavi Sky Sportsin mukaan.

– Olen todella kiitollinen Barçalle, Abidalille ja Graulle tästä tarjouksesta. Tietysti Barcelonan valmentaminen on unelmani, mutta nyt ei ole oikea aika sille. Minun on oltava rehellinen.

– Tietysti Quique Setién on valmis valmentamaan Barcelonaa. Rakastan häntä valmentajana.

– Toivon hänelle kaikkea hyvää. Siinä totuus, näin siinä kävi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.