Copa del Rey
Athletic Bilbao – Barcelona
Torstai 06.02. klo 22:00

Torstain toisessa puolivälierässä selvitetään vielä neljäskin Copa del Reyn välieräjoukkue. Athletic Bilbao haastaa tässä pelissä Barcelonan. Athletic on La Ligassa tällä hetkellä keskitason taaplaaja ja Barcelona tunnetusti taistelee mestaruudesta Real Madridin kanssa. Cup voi kylläkin olla täysin oma maailmansa.

Athleticin kausi on ollut hieman tasapaksu ja sitä on leimannut voittamisen vaikeus. Lähes puolet La Liga -peleistä on päättynyt tasapeliin ja edellisellä cupin kierroksella Tenerifeä vastaan tarvittiin pilkut, ennen kuin jatkopaikka heltisi. Joukkueen terveystilanne on hyvä, mutta Iago Herrerin vaihtuu pelikiellon vuoksi maalissa ykkösvahti Unai Simóniin. Athletic on tunnettu kovana kotijoukkueena ja kotistatuksesta on varmasti etua tässäkin ottelussa.

Barcelonalla ei ollut vaikeuksia edellisellä cup-kierroksella Leganesin kanssa, vaan jatkopaikka irtosi 5-0 lukemin. Viikonlopun La Liga -ottelussa Levantea vastaan Blaugrana loi maalipaikkoja, mutta voitti lopulta vain maalilla – molemmat maalit viimeisteli nuori Ansu Fati. Quiqui Setienin joukkio kärsii edelleen samoista hyökkäyspään loukkaantumisongelmista ja vaatiikin edelleen uusien miesten esiinnousua, etteivät tehot lepäisi liikaa Lionel Messin varassa.

Lyö vetoa ottelusta:

Barcelona hävisi Athleticille kauden avausottelussa ja myös viime kaudella joukkueiden ottelut olivat tasaisia. Pistän vedon sisään sen puolesta, etteivät isännät ole varsinaisen peliajan lopussa häviöllä. Vetosuositus on siis Aasialainen tasoitus, Athletic Bilbao +0.5 kertoimella 2,02.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO