© Kuva: Getty Images

Atletico Madrid – Liverpool: Vedot vastavirtaan

Mestarien liiga
Atletico Madrid – Liverpool
Tiistai 18.02. klo 22:00

Tiistain toinen UCL-nosto on luonnollisesti Atletico Madridin ja Liverpoolin välinen ottelu. Atleticon haaste on kova, sillä Liverpoolilta on tällä kaudella onnistunut aivan kaikki. Madridilaiset jäivät alkulohkossaan Juventuksen varjoon, kun Pool puolestaan voitti oman lohkonsa ennen Napolia. Alkulohkosta kävi kyllä selväksi, ettei edes Liverpool ole Mestarien liigassa haavoittumaton.

Atleticon kausi ei ole ollut kovinkaan helppo. Joukkue on periksiantamaton ja kurinalainen, mutta hyökkäystehot eivät ole riittäneet ja joukkue on tällä hetkellä vasta neljäntenä sarjassa. Tätäkin ottelua ennen on tummia varjoja Wanda Metropolitanon yllä, sillä hyökkäyspäässä João Félix, Diego Costa sekä Álvaro Morata ovat kaikki kärsineet vaivoista ja pelikunnot joudutaan tarkastamaan ennen ottelua. Kieran Trippier on varmuudella pois pelistä. Kaikesta huolimatta Diego Simeonen ryhmä on ilkeä vastus, joka taistelee viimeiseen hengenvetoon saakka.

Liverpoolin hommat sujuvat kuin rasvattu. Viikonloppuna Jürgen Kloppin suojatit hakivat pisteet sitkeältä Norwichilta ja tappiottomien otteluiden sarja kasvoi taas kerran. Tällä kaudella tappiota on maisteltu vain kaksi kertaa, kun Pool hävisi UCL:n alkulohkossa Napolille 2-0 ja joukkueen nuoriso-osasto putosi Aston Villalle liigacupissa. Liverpoolin sairastuvalla on tätä nykyä jo tilaa, sillä ainoastaan Xherdan Shaqiri on juuri nyt loukkaantuneena.

Lyö vetoa ottelusta:

Kaikki puoltaa tässä otteluparissa Liverpoolia, mutta joukkue nauttii jo pientä yliarvostusta, sillä Atletico on kivikova kotijoukkue ja se toteuttaa omaa systeemiään vääjäämättä loppuun asti. Niinpä uiskentelen vastavirtaan ja ostan kohtuupanoksella sitä, ettei Liverpool voita vierasotteluaan: vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Atletico Madrid +0.5 kertoimella 1,77.

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.