Saksan Bundesliigan kärkijoukkue ja jumboseura iskivät yhteen perjantai-iltana, kun Bayern München haastoi kotiottelussaan viimeisenä sarjataulukossa tuskailevan Paderbornin.

Joku olisi voinut olettaa Paderbornin olevan Bayernille helppo suupala keskellä kautta. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan pikkuseura pystyi laittamaan tosissaan kapuloita mestaruutta janoavan joukkueen rattaisiin.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli päättynyt syyskuun lopulla Bayernin 3-2-vierasvoittoon, ja samoihin lukemiin peli päättyi nytkin – jälleen Bayernin eduksi.

Ottelun voittomaali nähtiin vasta 88. minuutilla, kenenkäs muun kuin Bayernin huippuhyökkääjä Robert Lewandowskin toimesta. Myös Bayernin toisesta osumasta vastannut tulikuuma puolalainen on tehnyt jo 25 maalia tämän kauden Bundesliigassa.

Bayern siirtyi otteluss johtoon 25. minuutilla Serge Gnabryn osuttua verkkoon. Avausjakson lopulla Bayernin alakerta sekoili maalivahti Manuel Neueria myöden ja Dennis Srbeny pääsi tasoittamaan lukemat.

Lewandowski siirsi isännät johtoon 70. minuutilla, mutta Paderborn ei antanut periksi vaan tasoitti uudestaan vain viisi minuuttia johto-osuman jälkeen. Neuer torjui pallon maalin edustalle ja Sven Michel pääsi tuikkaamaan pelivälineen verkkoon.

Bayern kuitenkin nappasi voiton, kiitos toisen maalinsa tehneen Lewandowskin, joka ei erehtynyt avopaikasta saatuaan Gnabrylta huipputarjoilun maalin eteen. Tehoiltaa viettänyt Gnabry syötti myös Lewandowskin toisen maalin.

Bayernin sarjajohto venyi neljään pisteeseen, mutta sillä on peli enemmän pelattuna kuin toisena olevalla RB Leipzigilla.