Bayern Münchenin ottelussa erikoinen tilanne – joukkueet lopettivat pelaamisen viimeisen vartin ajaksi

© Kuva: Getty Images

Saksan Bundesliigassa nähtiin lauantaina erikoinen tilanne Hoffenheimin ja Bayern Münchenin välisessä ottelussa.

Erotuomari komensi pelaajat 77. minuutilla pois kentältä, kun Bayernin vieraskannattajat nostivat esille Hoffenheimin presidenttiä Dietmar Hoppia loukkaavan banderollin. Ottelu oli tuossa vaiheessa loppulukemissaan 6-0 Bayernin hyväksi. (Katso Viafreen video)

Müncheniläisseuran pelaajat ja taustahenkilöt menivät kannattajiensa luokse ja vaativat heitä ottamaan banderollin alas. Bayern Münchenin urheilutoimenjohtaja Hasan Salihamidžić oli suorastaan raivoissaan. Kentän laidalla oli lopulta lähes koko Bayernin seurajohto.

Stadionilla kuulutettiin, että ottelu keskeytetään lopullisesti, jos banderolli otetaan vielä esiin.

Myös Bayern Münchenin päävalmentaja Hans-Dieter Flick kävi puhumassa vieraskannattajille. Kuva: Getty Images

Joukkueet palasivat lopulta pitkän tauon jälkeen kentälle, mutta pelaajat tyytyivät vain syöttelemään palloa toisilleen ottelun viimeisen 13 minuutin ajan. Pelaajat seisoskelivat nurmella ja juttelivat keskenään. Tuomari vihelsi ottelun päättyneeksi heti, kun 90 minuuttia tuli täyteen. (Katso Viafreen video)

Dietmar Hopp ja Bayern Münchenin puheenjohtaja Karl-Heinz Rummenigge kättelivät kentällä. Kuva: Getty Images

Hopp on rahoittanut Hoffenheimin toimintaa vuodesta 2000 lähtien, jolloin seura pelasi vielä Saksan viidenneksi korkeimmalla sarjatasolla. Vuonna 2015 hän sai enemmistöosuuden Hoffenheimin osakkeista. Bundesliigassa on Hoffenheimin lisäksi vain kaksi muuta seuraa, joissa enemmistöosuus ei ole seuran kannattajilla, mutta Bayer Leverkusen ja Wolfsburg perustettiin alunperin tehdastyöntekijöiden seuroiksi.

Hoppia vastaan mieltään ovat osoittaneet viime aikoina myös Borussia Dortmundin ja Borussia Mönchengladbachin kannattajat.

LUE MYÖS:

Lähde: BBC


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.