© Kuva: Getty Images

Celtic – FC Kööpenhamina: Skotit suosikkina toiseen otteluun

Eurooppa-liiga
Celtic – FC Kööpenhamina
Torstai 27.02. klo 22:00

Torstaina pelataan Eurooppa-liigan kierroksen toisia osaotteluita. Celtic ja FC Kööpenhamina pelasivat kaksijakoisen ensimmäisen osaottelun, joka päättyi 1-1 tasapeliin. Kotonaan Celtic on selkeähkö suosikki viemään ottelun ja samalla tämän otteluparin. Hyvin paljon on kiinni FCK:n kyvyistä pelata vieraissa.

Celtic näyttäisi olevan matkalla kohti Skotlannin mestaruutta, sillä se johtaa sarjaa 12 pisteellä – joskin yhden pelin Rangersia enemmän pelanneena. Tappion The Bhoys kärsi viimeksi juuri Rangersille ennen vuodenvaihdetta. Ensimmäisessä osaottelussa homma tuntui olevan glasgowlaisten hallussa, mutta kuten niin usein, puoliajat voivat muuttaa otteluita ja niin kävi Kööpenhaminassakin. Viikonloppuna Neil Lennonin suojatit selvisivät Kilmarnockin alkurynnistyksestä ja voittivat lopulta selkeästi.

FCK on Tanskan sarjassa toisena – yhdeksän pistettä Midtjyllandia perässä. Kööpenhaminalaisten helmikuu on sujunut voitoitta, joten aivan parhaimmillaan joukkue ei tällä hetkellä ole. FCK:n olisi pakko tehdä vähintään yksi maali tässä ottelussa, jos se mielii jatkoon. Tehtävä ei ole missään mielessä helppo, sillä FCK saa olla tyytyväisempi joukkue ensimmäisen ottelun tasapeliin. Ståle Solbakken joutuu hieman miettimään kokoonpanoaan poissaolojen vuoksi.

Lyö vetoa ottelusta:

Jompikumpi joukkueista joutuu ottelun edetessä avaamaan peliään, mikä tietää nostoa maaliodotusarvoon. Tarjotuilla kertoimilla vähintään kolmen maalin näkeminen on aivan maistuva pelikohde. Vetosuositus on siis Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 2,15.

Betsson tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.