Juventus-ässä Cristiano Ronaldo täytti keskiviikkona 35 vuotta. Hänen kumppaninsa Georgina Rodríguez oli järjestänyt miehelleen juhlan kunniaksi hulppean yllätyksen.

Espanjalais-argentiinalainen malli yllätti Ronaldon italialaisessa ravintolassa, jonka edustalla häntä odottivat myös lukuisat pelaajan ystävät. Rodríguez jakoi videon juhlilta sosiaalisessa mediassa.

Videolla näkyy myös Ronaldon saama hulppea syntymäpäivälahja, 180 000 euron arvoiseksi arvioitu Mercedes AMG G 63 -mallinen maastoauto. Auto täydentää jo entuudestaan Cristiano Ronaldon mittavaa menopelikokoelmaa.

– Onnittelut elämäni miehelle! Palan halusta käyttää lahjaasi kulkuvälineenä rakkaudellemme, Georgina Rodríguez kirjoitti saatteeksi.

 

View this post on Instagram

 

Felicidades al hombre de mi vida! Qué ganas de transportar nuestro amor en tu regalo 💝🏎 🎁 @cristiano #happybirthday

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Ronaldo antoi merkkipäivänsä kunniaksi myös haastattelun portugalilaiselle Canal 11:lle. Maalitykki vastasi, ettei todellakaan kuvitellut pikkupoikana, että pelaisi maailman jalkapallohuipulla vielä 35-vuotiaanakin.

– Mitäkö ajattelin tekeväni, kun täytän 35? Luulin, että kalastaisin Madeiralla, Cristiano Ronaldo vastasi.

– Ei tämä käynyt mielessäni koskaan. Halusin kyllä olla ammattipelaaja, mutta en ikinä kuvitellut voittavani kaikkea, mitä olen voittanut.

Cristiano Ronaldo on voittanut Mestarien liigan neljä kertaa, mutta janoaa yhä lisää.

[readmore from=Ronaldo-Cristiano]

– Juventuksessa pelaaminen mahdollistaa sen voittamisen taas. Tiedämme sen riippuvan monesta asiasta, mutta mahdollista se on, koska meillä on hyvä joukkue.

Cristiano Ronaldo on äitynyt viime viikkoina huimaan vireeseen, sillä hän on tehnyt 14 maalia viimeisissä yhdekssä pelaamassaan ottelussa.

Lähde: AS