Draamaa Santiago Bernabéulla: Manchester City nousi voittoon – Sergio Ramos lensi ulos suoralla punaisella kortilla

© Kuva: Getty Images
Valko-Venäjällä pelataan tänä viikonloppuna! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Manchester City otti tärkeän 2−1-vierasvoiton Real Madridin vieraana Santiago Bernabéulla Mestarien liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Real Madrid siirtyi tunnin kohdalla johtoon Iscon osumalla, mutta City nousi pian tasoihin ja ohi.

Gabriel Jesus tasoitti pelin 78. minuutilla Kevin De Bruynen keskityksestä. Jesusin puskua edelsi pieni tönäisy Sergio Ramosin selkään, mutta maali hyväksyttiin. De Bruyne iski Cityn johtoon rangaistuspotkusta vain minuutteja myöhemmin.

Tästä ei kulunut kauaakaan, kun Ramos lensi ulos suoralla punaisella kortilla pysäytettyään hyvän Cityn maalintekoyrityksen laittomin ottein.

Manchester Citylle ottelu sisälsi myös ikävän hetken puolen tunnin kohdalla, kun vastikään pitkästä loukkaantumisestaan kentälle palannut Aymeric Laporte joutui jättämään pelin kesken.

Illan toisessa Mestarien liigan ottelussa Lyon nujersi Juventuksen 1−0 Ranskassa. Maalin iski Lucas Tousart, kun peliä oli takana 31 minuuttia.

Keskiviikkoillan Mestarien liigan otteluiden toiset osat pelataan 17. maaliskuuta.

Eurooppa-liigan illan ainoassa pelissä Glasgow Rangers pudotti Bragan voitettuaan toisen osaottelun 1−0 ja vietyään yhteismaalit nimiinsä 4−2.

 

Valko-Venäjällä pelataan tänä viikonloppuna! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!