Jesse Joronen sivussa Juventus-ottelusta – Brescia joutui turvautumaan kolmosvahtiin

© Kuva: Getty Images
Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Huuhkajien maalivahti Jesse Joronen oli sivussa Brescian vierailulta Serie A -jätti Juventusta vastaan. Football-Italian mukaan Jorosen poissaolo johtui loukkaantumisesta, mutta tarkemmin sivusto ei vamman laatua määrittele.

Jorosen ohella loukkaantuneina sivussa olivat Brescialta Sandro TonaliErnesto Torregrossa, Andrea Cistana, Romulo ja Daniele Gastaldello.

Brescian ottelu alkoi synkästi, sillä kakkosmaalivahti Enrico Alfonso loukkaantui jo ensimmäisellä kymmenminuuttisella ja poistui pukusuojan uumeniin. Maalin suulle vaihdettiin 25-vuotias kolmosvahti Lorenzo Andrenacci.

Andrenaccille kyseessä oli debyytti Serie A:ssa. Serie B:ssä Andrenacci pelasi viime kaudella seitsemän ottelua, joista edellisen viime toukokuussa.

Brescian jättimäinen haaste kasvoi entisestään, kun hyökkääjä Florian Aye ajettiin 37. minuutilla suihkuun toisen varoituksen myötä. Ranskalainen oli saanut ensimmäisen varoituksensa vain neljä minuuttia aiemmin. Rikettä seuranneesta vapaapotkusta Paulo Dybala ampui kauniisti Juventuksen 1-0 -johtoon.

Toisen puoliajan 30. minuutilla Juventus kaunisteli loppunumeroiksi 2-0. Juan Cuadrado pelasi näppärän seinän Blaise Matuidin kanssa ja siirsi pallon maaliin. Tuuletuksessaan kolumbialainen pani kunnolla tanssiksi. Vielä lisäajalla Paulo Dybala tykitti pallon ylärimaan.

Brescian vaihtopenkillä istui Jorosen poissaolosta huolimatta toinen suomalainen, tammikuussa seuraan siirtynyt Simon Skrabb. Skrabb pääsi kentälle juuri lisäajan alkaessa. Peli oli suomalaiselle uran toinen Serie A -ottelu.

Juventuksen kokoonpanossa – vaihtopenkillä – oli puolestaan ensimmäisen kerran viiteen kuukauteen polvivammastaan toipunut topparikonkari Giorgio Chiellini. 35-vuotias Chiellini pääsi kentällekin, kun ottelua oli pelattu 78 minuuttia.

Jobinpostiakin Juventus sai, sillä Miralem Pjanic poistui loukkaantuneena kentältä 66. minuutilla ilmeisesti nivusvamman kärsineenä. Cristiano Ronaldo ei ollut Juventuksen kokoonpanossa lepuutussyistä.

Uutista on päivitetty 16.2. kello 18 lopputuloksen, Chiellinin, Skrabbin ja Pjanicin osalta.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!