Juventuksen legendapelaaja toivoo Pep Guardiolan siirtyvän Italiaan: ”Voisi olla todella mielenkiintoista”

© Kuva: Getty Images

Juventuksen legendapelaaja Alessandro Del Piero toivoo, että Manchester Cityn mestarimanageri Pep Guardiola suuntaa seuraavaksi Italiaan.

Espanjalainen Guardiola on voittanut Cityssä viisi suurpokaalia siirryttyään seuraan kesällä 2016, mutta hänen tulevaisuudestaan on puhuttu viime päivinä paljon.

Euroopan jalkapalloliitto Uefa ilmoitti viime viikolla sulkevansa Cityn seuraavan kahden kauden ajaksi ulos kilpailuistaan taloudellisen reilun pelin sääntöjen rikkomisen takia. Lisäksi manchesterilaisseura sai 30 miljoonan euron sakot.

City ilmoitti heti Uefan päätöksen julkistamisen jälkeen, että se aikoo taistella tuomiota vastaan urheilun kansainvälisessä vetoomustuomioistuimessa.

Jättirangaistus käynnisti huhut Guardiolan lähdöstä muihin maisemiin. Hän on aiemmin valmentajana niittänyt menestystä myös Espanjassa Barcelonan kanssa ja Saksassa Bayern Münchenin käskyttäjänä.

Guardiolan ja Cityn sopimus päättyy vasta ensi kauden jälkeen, mutta Juventuksen kaikkien aikojen ykköstykki Del Piero odottaa jotain tapahtuvan mahdollisesti jo ensi kesänä.

– Minusta Guardiola sopisi hyvin mihin tahansa seuraan sen perusteella, mitä hän on saavuttanut aiemmin ja mitä hän tekee nyt. Hän on voittanut Saksassa ja Espanjassa, ja nyt taitaa olla jäljellä vielä Italia ja Ranska, kommentoi Del Piero Sky Sportsille.

– Voisi olla todella mielenkiintoista nähdä hänet Italiassa. Ensi kesästä tulee kuuma myös jalkapallon saralla.

Sky Sportsin tietojen mukaan Guardiola on kuitenkin ilmoittanut Cityn pelaajille, että hän aikoo jäädä seuraan, vaikka se pudotettaisiin Englannin neljännelle sarjatasolle.

– Tulen olemaan täällä, vaikka he laittaisivat meidät Kakkosliigaan. Nyt on aika pysyä yhdessä, sanoi Guardiola Sky Sportsin mukaan.

LUE MYÖS:


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.