Juventus sai pettyä Mestarien liigassa – Cristiano Ronaldo luo uskoa: ”Olen vakuuttunut siitä”

© Kuva: Getty Images

Lyon järjesti yllätyksen keskiviikkona voitettuaan Juventuksen Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa maalein 1-0.

Suurena altavastaajana Juventuksen kimppuun lähtenyt Lyon pelasi mallikkaan ottelun ja osui ottelussa myös kertaalleen ylärimaan.

Juventus pelaa toisen osan kotonaan Torinossa. Cristiano Ronaldo tiedostaa Juventuksen pelanneen huonon ottelun Ranskassa, mutta on vakuuttunut siitä, että Juventus nappaa paikan puolivälierissä.

– Lyonin kaltainen ottelu voi tapahtua. Se on jalkapalloa, emmekä ole onnellisia siitä, miten pelasimme siellä. Mestarien liigassa tuollainen on mahdollista. Tappioasemasta nouseminen on aina vaikeaa, mutta pelaamme toisen osan kotona ja luotamme siihen, että kykenemme kääntämään otteluparin itsellemme, Ronaldo totesi Sky Sportille.

– Mestarien liiga on kaikista haastavin kilpailu. Kaikki mukana olevat seurat ovat hyvin vaikeita vastustajia, eikä helppoja otteluita ole enää jäljellä. Pelaamme silti kotona ja toivottavasti saamme kannattajat stadionille. Olen vakuuttunut siitä, että menemme jatkoon.

Vielä ei ole varmaa, saako katsojat tulla seuraamaan Juventuksen ja Lyonin välistä ottelua stadionille. Pohjois-Italiassa on peruttu useita otteluita koronaviruksen vuoksi. Alkavalla Serie A -kierroksella otteluita pelataan tyhjillä stadioneilla kaupungeissa, joissa on koronavirustartuntoja. Muun muassa Juventuksen ja Internazionalen välinen huippuottelu pelataan tyhjällä stadionilla.