”Kaikki ajattelevat Dortmundia” – Thomas Tuchel myöntää PSG:n keskittymishankaluudet

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin päävalmentaja Thomas Tuchel on myöntänyt, että joukkueen pelaajilla on ollut hankaluuksia motivoitua lauantain sarjaotteluun putoamisvaarassa olevaa Amiensia vastaan Borussia Dortmund -kamppailun häämöttäessä jo ensi viikon alussa.

Tuchel uskoo, että hänen pelaajansa tulevat olemaan ammattimaisia lauantain pelissä. Saksalaisluotsi kuitenkin myöntää keskittymisen siirtyneen jo osittain ensi viikon huippukamppailuun. PSG johtaa Ranskan pääsarjaa 12 pisteen turvin, ja joukkueen päätavoitteisiin kuuluu myös menestyminen Mestarien liigassa.

– Ehkä meidän on vain hyväksyttävä, että kaikki ajattelevat Dortmundia; ehkä pelaajat myös, ajattelevat kaikki Dortmundia, Tuchel kertoi PSG TV:lle Amiens-ottelun alla.

– Ehkä se on hyväksyttävä, että emme ole löytäneet samanlaista jännitettä ennen tätä [Amiens]-ottelua kuin esimerkiksi Cupin puolivälierää varten, tai otteluun Lyonia vastaan. Ehkä se on normaalia ja meidän on vain hyväksyttävä se. Se ei ole pahaksi.

– Mutta tämän sanottuani, olen hyvin vakuuttunut siitä, että pelin alkaessa, ja ne kaksi tai kolme tuntia ennen sitä, pojat tulevat olemaan keskittyneitä. Olen hyvin, hyvin varma.

– Se on normaalia. Kyseessä on vieraspeli ja meillä on toinen ottelu tiistaina. Se on normaalia, että kaikki ajattelevat jo hieman Dortmundia.

Tuchel tulee todennäköisesti lepuuttamaan osaa joukkueensa avainpelaajista Amiensia vastaan. Neymar, joka on ollut helmikuun alusta lähtien sivussa kylkivamman takia, on tiettävästi lähellä paluuta pelikentille. Edinson Cavanin odotetaan avaavan Mauro Icardin sijaan piikissä.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.