Mestarien liiga: Bayern München tyrmäsi Chelsean – Napoli ja Barcelona tasapeliin

© Kuva: Getty Images

Mestarien liigan neljännesvälierät jatkuivat tiistaina kahden ottelun voimin. Chelseasta ei ollut haastamaan Bayern Müncheniä avausosassa kotikentällään, vaan saksalaiset hakivat vakuuttavan 3-0 vierasvoiton. Napoli ja Barcelona puolestaan päätyivät 1-1 tasatulokseen ensimmäisessä osaottelussa. Kamppailu pelattiin Napolin kotikentällä Stadio San Paololla.

Bayern hallitsi ensimmäistä puoliaikaa Lontoossa, mutta ei kyennyt iskemään vielä sen aikana maalia. Myös Chelsealla oli muutama hyvä sauma tehdä ottelun avausmaali, mutta viimeistely ontui.

Toisella jaksolla saksalaiset menivät menojaan alusta lähtien. Serge Gnabry vei Bayernin johtoon 51. minuutilla. Sama mies oli asialla myös kolme minuuttia myöhemmin. Molempiin maaleihin esityön teki Robert Lewandowski. Puolalaishyökkääjä osui itse vielä 76. minuutilla.

Kotijoukkueen Marcos Alonso sai suoran punaisen ottelun loppupuolella VAR-tarkastuksen jälkeen. Laitapuolustaja huitaisi kyynärpäällään Lewandowskia naamaan.

Napoli siirtyi ottelussa Barcelonaa vastaan johtoon 30. minuutilla Dries Mertensin upealla laukauksella yläkulmaan. Mertens nousi samalla seuralegenda Marek Hamsikin rinnalle tehdyissä maaleissa (121) Napolin paidassa.

Katalonialaiset iskivät tärkeän vierasmaalin toisella jaksolla, kun ottelua oli pelattu 56. minuuttia. Serqio Busquets löysi syötöllään boksiin nousseen Nelson Semedon, joka syötti pallon Antoine Griezmannille maalin eteen, ja ranskalaiskärki sai siirtää pelivälineen tyhjään verkkoon.

Molemmilla joukkueilla oli paikat vielä lisäosumiin, mutta niitä ei kuitenkaan enää nähty. Ottelun lopussa tunteet kuumenivat Arturo Vidalin ja Mario Ruin välillä sillä seurauksella, että Vidal sai ulosajon ja Rui keltaisen kortin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.