© Kuva: Getty Images

Real Madrid – Manchester City: Isännät pikkukriisissä

Mestarien liiga
Real Madrid – Manchester City
Keskiviikko 26.02. klo 22:00

Mestarien liigan keskiviikkoinen huippuottelu on Real Madridin ja Manchester Cityn välienselvittely. Historiadata puoltaa isäntiä, sillä madridilaiset ovat olleet Citizensille voittamattomia Mestarien liigassa ja Los Blancos häviää kotonaan europeleissä ani harvoin. Mutta onko tällä datalla mitään merkitystä keskiviikkona?

Real on tällä hetkellä pikkukriisissä, sillä joukkue hävisi viikonloppuna nolosti Levantelle. Lisää lunta tupaan toi juuri kentille palanneen Eden Hazardin loukkaantuminen – belgialaistähti saattaa olla telakalla koko loppukauden. Nyt edessä on jättiläismäinen viikko, kun Cityn jälkeen pelataan viikonloppuna El Clásico Barcelonaa vastaan. Zinedine Zidanén suojateilta vaaditaan iso tasonnosto tai koko kausi voi mennä hetkessä pipariksi. Paineet ovat vaativan kotiyleisön edessä kovat.

Manchester City laittaa tällä hetkellä kaikki munat yhteen koriin ja pyrkii menestymään UCL:ssä. Tulevat sanktiot mielessä pitäen tämä voi olla siihen viimeinen mahdollisuus hetkeen. Kahdessa edellisessä Valioliigapelissä Citizens on pitänyt nollat – sen puolustus on huomattavasti varmempi, kun Aymeric Laporte on kehissä. Pep Guardiolalta puuttuu Leroy Sané ja Raheem Sterlingin pelikuntoa ihmetellään vielä pelipäivänä. Myös Cityllä on iso viikko, sillä sunnuntaina tätä ottelua seuraa Liigacupin finaali Aston Villaa vastaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Viime aikojen esitysten jälkeen vieraat lähtevät tähän otteluun helpommista asemista ja manchesterilaiset ansaitsevat suosikin viittansa. Viimeaikainen trendi on pohjana myös vetosuositukselle, joka menee vierasvoitolle: Manchester City voittaa ottelun kertoimella 2,40.

Betsson tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.