Takavuosien tähtihyökkääjältä satikutia Kylian Mbappélle: ”Piloille hemmoteltu poika”

© Kuva: Getty Images

Vuoden 2018 maailmanmestari Kylian Mbappé on nuoresta iästään huolimatta jo nyt yksi maailman parhaista jalkapalloilijoista. Monet pitävät PSG-tähteä tulevana Ballon d’Or-voittajana.

Lauantain ottelussa Montpellieriä vastaan Mbappé näytti kuitenkin kääntöpuoltaan. Nuori hyökkääjä kiukutteli pahemman kerran, kun PSG:n valmentaja Thomas Tuchel päätti ottaa hänet vaihtoon. PSG:n urheilujohtaja Leonardo järjesti Tuchelille ja Mbappélle sunnuntaina erityisen tapaamisen, jotta asiat voitaisiin puhua halki.

Nyt toinen ranskalainen maailmanmestari, vuonna 1998 MM-kultaa voittanut Christophe Dugarry on älähtänyt välikohtauksen tiimoilta. RMC Sportille puhuneen Dugarryn mielestä Mbappén asenteessa on paljonkin parantamisen varaa.

– Suoraan sanottuna tyrmistyin näkemistäni kuvista, Dugarry latasi.

– Kun näin Mbappén tekevän niin, sanoin itselleni: ”On mahdotonta, että hän tekee jotain tuollaista”.

– Hän on poika, joka selittää aina koko maailmalle, kuinka kypsä hän on. Paljon muita kypsempi. Hän, joka tekee jotain tuollaista, on hemmoteltu ja mätä poika.

Dugarry lisää arvostavansa Mbappéa yhä pelaajana, mutta ei anna käytöstä hevillä anteeksi.

– Rakastan sitä pelaajaa (Mbappéa), hän on mahtava jalkapalloilija ja yritän katsella hänen pelaamistaan aina kun saan tilaisuuden.

– Hänen näkemisensä tuollaisena teki todella kipeää. Hän oli epäkunnioittava paitsi Tuchelia kohtaan, niin myös koko vaihtopenkkiä. Icardia, Cavania… En pysty enää koskaan näkemään Mbappéa samanlaisena kuin ennen, Dugarry päättää.

Lähde: AS