Koronaviruspandemia ei ole lannistanut jalkapalloväkeä. Vaikka sarjat ovat tauolla vakavan tartuntataudin takia, keksivät futisihmiset keinoja piristää toisiaan.

Sevillan Sergio Reguilón ja Real Betisin Borja Iglesias päättivät pelata vastakkain Fifa 20 -videopelissä Sevillan derbyn joukkueidensa välillä. Pelaajat striimasivat pelinsä sosiaalisen median palvelu Twitchissä kaikkien nähtäville.

Paikallistaistoa seurasi 60 000 ihmistä livenä. Iglesiasin ohjastama Betis voitti trillerin 6−5, ja voittomaalin teki sopivasti Iglesiasin pelaajahahmo.

− Toivottavasti piristimme teitä ja saimme teidät hymyilemään. Olette mahtavia, Reguilon kirjoitti Twitterissä pelin jälkeen.

Myös muut jalkapallotähdet ovat osallistuneet erilaisiin tempauksiin. Real Madridin maalivahti Thibaut Courtois osallistui yhdessä Formula 1 -tähtien kanssa kilpa-ajoon netissä, kun F1 perui viikonlopuksi tarkoitetun Australian GP:n.