Huuhkajien puolustaja Sauli Väisänen välitti tärkeän viestin Italiasta: ”Pelataan vähän isomman pelin puolesta kuin jalkapallo”

© Kuva: Juha Tamminen
Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Huuhkajien puolustaja Sauli Väisänen välitti Suomeen tärkeän viestin Italiasta, missä koronatilanne on vakavampi kuin missään muualla maailmassa.

Kirjoituksen hetkellä peräti yhdeksän tuhatta ihmistä on jo menettänyt henkensä viruksen takia Italiassa, missä tartuntatapuksia on todettu puolestaan yli 86 000.

Jo aiemminkin suomalaisia koronaviruksesta varoittanut Väisänen edustaa Italian Serie B:ssä pelaavaa Chievo Veronaa. 25-vuotias puhui tällä kertaa videolle Huuhkajien Twitter-tilillä, kehottaen kaikkia suomalaisia välttämään ihmiskontakteja ja pesemään käsiä.

– Moi vaan koko suomalainen jalkapalloperhe. Mä olen Sauli Väisänen ja raportoin täältä Veronasta, Italiasta, missä koronatilanne on oikeastaan pahimmillaan, Väisänen ilmoitti.

– Se koettelee koko maailmaa tällä hetkellä, eli myös Suomea totta kai. Me jalkapalloperhe ollaan osana yhteiskuntaa ja tällä hetkellä Suomessa on todella tärkeää hidastaa sen viruksen leviämistä ja noudattaa viranomaisten ohjeita. Pestään kädet hyvin ja vältetään ihmiskontakteja.

Väisänen suosittelee kaikille myös treenaamista kotona, missä huonekaluja siirtelemällä voi tehdä itselleen tarpeeksi tilaa liikkumista varten.

– Kotona pystyy ihan hyvin treenaamaan. Mulla on nyt päivä 15 menossa, ja eihän siihen tarvitse kuin muutaman neliömetrin alueen, niin pystyy ihan hyvin pysymään kunnossa. Mieluummin sitä totta kai ulkona kirmais, mutta vähän kun raivaa huonekaluja sisältä, niin kyllä se ympäriinsä juoksentelu onnistuu täälläkin.

– Tällä hetkellä me tosiaan pelataan vähän isomman pelin puolesta kuin jalkapallo, eli jätetään jalkapallo vähän sivummalle hetkeksi ja voitetaan tämä peli, joka on todella tärkeä. Pysykäähän terveinä siellä – oi Suomi on!

Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!