Juventus-vahti paljasti: Cristiano Ronaldon piti ostaa koko joukkueelle iMac-tietokoneet rangaistuksena punaisesta kortista

© Kuva: Getty Images

Juventuksen maalivahti Wojciech Szczesny on kertonut tarinan siitä, miten Cristiano Ronaldo joutui ostamaan joukkuetovereilleen iMac-tietokoneet rangaistuksena hänen ulosajostaan Valenciaa vastaan viime kauden Mestarien liigassa.

Juventuksen silloinen päävalmentaja Massimiliano Allegri piti tiukasti kiinni säännöstä, jonka mukaan pelaajan oli ostettava joukkueen muille jäsenille lahjoja, jos hän sattui saamaan punaisen kortin.

Ronaldo sai suoran punaisen kortin Valenciaa vastaan syyskuussa 2018, kun hän veti Jeison Murilloa hiuksista vain 29 minuutin pelin jälkeen. Portugalilaistähti taisteli rangaistusta vastaan peräti kahden kuukauden ajan, mutta hyväksyi lopulta kohtalonsa ja laittoi rahan haisemaan.

– Kyllä, meillä kaikilla on iMac-tietokone, Szczesny paljasti omassa podcastissaan Prosto w Szczene.

– Se kesti hyvin pitkän aikaa, koska hän (Cristiano Ronaldo) ei pystynyt nielemään sitä punaista korttia, inttäen kaikille ettei hän tehnyt mitään väärää. Se kiisteleminen kesti jonkin aikaa – noin kaksi kuukautta – mutta lopulta me kaikki saimme iMacit.

Allegrin sääntö koski myös kaikkia pelaajia, jotka saapuivat harjoituksiin myöhässä. Szczesny oli itse kerran myöhässä harjoituksista, jonka jälkeen hän joutui ostamaan kaikille joukkuetovereillensa Dr. Dre Beats -kuulokkeet.

– Luulin, että oli tiistai, mutta olikin keskiviikko. Allegri soitti minulle ja sanoi, että kaikki olivat jo paikalla. Kun saavuin harjoituskentälle puoli tuntia myöhässä, kaikki iloitsivat: ”Ai, me saamme lahjoja!”. Päädyin ostamaan kaikille kuulokkeet, Szczesny kertoi.