Paris Saint-Germain pelaa kuudetta vuotta peräkkäin Ranskan Cupin loppuottelussa voitettuaan keskiviikkona Lyonin välierävaiheessa 5-1.

Ottelun suuri sankari oli Kylian Mbappé, joka teki hattutempun. Maaleista upein nähtiin 70. minuutilla, kun Mbappé sai pallon omalla kenttäpuoliskollaan ja sinkosi pitkään tempokuljetukseen, jonka aikana hän ohitti kaksi Lyonin pelaajaa ennen kuin tuikkasi pallon verkkoon. Ranskalaistähti on viimeistellyt tällä kaudella jo 30 osumaa, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Voit katsoa Mbappén maalin TÄÄLTÄ.

Joukkueet lähtivät vielä tauolle 1-1-tasalukemissa, mutta tunnin kohdalla Lyon joutui alivoimalle, kun toppari Fernando Marçal otti käsivirheestä illan toisen keltaisen korttinsa ja sai siten suihkukomennuksen. Neymar iski tilannetta seuranneesta rangaistuspotkusta voittomaalin.

PSG kohtaa loppuottelussa Saint-Étiennen tai viime kauden mestarin Stade Rennais’n, joka voitti PSG:n viime vuoden finaalissa rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Paris Saint-Germain on Ranskan Cupin historian menestynein joukkue 12 mestaruudellaan. Se on pelannut kilpailun loppuottelussa yhteensä 17 kertaa.

Tämän vuoden loppuottelu pelataan 25. huhtikuuta Stade de Francella.