Bayer Leverkusenin hyökkäävä keskikenttäpelaaja Kai Havertz vaihtanee maisemaa tulevana kesänä, mutta halvalla se ei tule tapahtumaan.

Leverkusenissa 11-vuotiaasta asti pelannut Havertz, 20, on tahkonnut seuran edustusjoukkueessa jo 139 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 38 maalia ja syöttänyt 30. Lehtitietojen mukaan hän on Euroopan kaikkien suurseurojen huulilla.

Päävalmentaja Peter Bosz on jo varautunut menettämään avainpelaajansa.

– Kai on 20-vuotias, mutta tämä on jo hänen neljäs kautensa Bundesliigassa. Se kertoo paljon. Saksassa kaikki näkevät hänet ihmelapsena. Hän on Aachenista kotoisin, mutta on asunut täällä kahdeksanvuotiaasta asti. Mukava ja älykäs poika. Hän soittaa myös pianoa, kommentoi Bosz Algemeen Dagbladin haastattelussa.

– Me myimme hänen kaverinsa Julian Brandtin viime kesänä Borussia Dortmundiin. Havertzista tuli yhtäkkiä vielä selkeämmin huomion keskipiste.

– Me emme voi pitää hänestä kiinni ensi kesänä. Siitä tulee sadan miljoonan euron siirto. Mitä minä oikein puhun? Yli sata miljoonaa!

Leverkusenia edustavat myös Huuhkajien maalivahti Lukas Hradecky ja hyökkääjä Joel Pohjanpalo, joka pelaa parhaillaan lainalla HSV:ssä.