Manchester United-legendalta synkkä ennustus sarjojen jatkumiselle – ”Eivät ole saatavilla seuraavina kuukausina”

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Freiburgin alamäki perjantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Urheilumaailma on lähes kokonaan pysähtynyt tällä hetkellä koronaviruksen takia. Eurooppalaisen jalkapallon huippusarjat ovat keskeytyneenä, eikä jatkosta ole tietoa. Manchester Unitedin entinen huippupuolustaja Gary Neville ei usko, että sarjoja saadaan jatkettua seuraavien kuukausien aikana.

– Mielestäni tässä tilanteessa on hyvin epätodennäköistä, että jalkapalloa pelataan seuraavien kolmen tai neljän kuukauden aikana, koska sen verran suuria rajoituksia on jo tullut, Neville sanoi CNN:lle.

Entinen puolustaja kertoi myös hyvän perustelun sille, miksi otteluita olisi hankala järjestää lähikuukausina.

– Jalkapallo ei palaa vielä, koska kaikki resurssit joita stadioneille tarvittaisiin, kuten esimerkiksi poliisit ja ambulanssit, eivät ole saatavilla seuraavien kuukausien aikana. Ihmiset tarvitsevat niitä nyt muualla enemmän, Neville jatkoi.

– Terveys on tärkein. Faneille, pelaajille, taustahenkilöille, kaikille, jotka tulevat stadioneille, hän päätti.

Neville, 45, edusti koko uransa ajan Manchester Unitedia (1991-2011). Hän pelasi myös Englannin maajoukkueessa 85 ottelua. Neville voitti Valioliigan mestaruuden pelaajana peräti kahdeksan kertaa, sekä Mestarien liigan kahdesti. Uransa loputtua hän on toiminut valmentajana muun muassa Valenciassa. Tällä hetkellä mies toimii asiantuntijana televisiossa.

Lähde: Goal

Jatkuuko Freiburgin alamäki perjantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!