National League
Notts County – Eastleigh
Lauantai 14.03. klo 17:00

Koronaviruksen myötä pääsemme tutustumaan hieman vähemmän tunnettuihin sarjoihin vedonlyönnin kannalta. Englannissa kaikkien yllätykseksi varsinaisen jalkapalloliigan alapuolella oleva National League – kyseessä on siis Englannin viides sarjataso – on päättänyt jatkaa otteluiden pelaamista toistaiseksi. Otan käsittelyyn sarjakolmosen Notts Countyn ja 16. sijalla olevan Eastleighin välisen ottelun.

Notts County on Nottinghamin kakkosseura ja se on perustettu jo vuonna 1862. Varttuneemmat lukijat muistanevat joukkueen 1980-luvun vakioveikkauskohteena, jolloin County pelasi pääsarjassa ja sen riveissä oli Suomen maajoukkuepelaaja Aki Lahtinen. Tällä kaudella joukkue on pelannut varsin hyvin ja ennen lauantain ottelua se on kolmen ottelun voittoputkessa. Viime viikonloppuna joukkue löi vieraissa sarjakärki Barrowin ja tätä on pidettävä kovana referenssinä. County pelasi myös viikolla pelin ja tämän vuoksi miehistössä on odotettavissa pientä kierrätystä.

Eastleigh on piskuinen seura Hampshirestä, eikä se ole historiansa aikana pelannut tätä sarjatasoa korkeammalla. Viime kaudella joukkue pääsi play offeihin saakka, mutta se menetti kesällä tärkeitä pelaajia ja loukkaantumiset ovat olleet kauden aikana kiusana. Niinpä kausi on sujunut hyvin tasapaksuissa merkeissä. Ei joukkue tälle sarjatasolle mikään kynnysmatto kuitenkaan ole ja kotistadionillaan Eastleigh voitti Notts Countyn viime elokuussa.

Lyö vetoa ottelusta:

Notts County on joukkueista vahvempi, mutta se on itse asiassa voittanut kauden kotiotteluistaan alle puolet. National League on tällä kaudella sangen tasainen ja vetomarkkinoilla isännät on lyöty lyttyyn. En näe joukkuetta aivan kertoimien veroisena suosikkina, joten otan kokeiluun vierasmenestyksen: vetosuositus on Tasapeli tai Eastleigh kertoimella 2,14.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO