Nyt se alkoi – José Mourinho heitti tylysti pelaajansa bussin alle: ”Leipzigin vaihtopelaajista jokainen pääsisi pelaamaan joukkueesssani”

© Kuva: Getty Images

Tottenham teki melkoiset kaupat, pestatessaan managerikseen José Mourinhon. Portugalilaisen alati tiukkeneva kitkeryys mitä useampia tahoja kohtaan nousee kriisissä rypevän joukkueen ohjaksissa jatkuvasti näkyvämmin esiin.

Mourinho etenee nyt koko manageriuransa synkimmässä putkessa; tiistai-illan tappio RB Leipzigille oli jo kuudes perättäinen voitoton ottelu. Manageri, joka vielä Chelsea-aikoinaan oli tunnettu siitä miten veti kaiken huomion itseensä, antaen pelaajille työrauhan, tuntuu nyt työskentelevän täysin toisin päin.

Synkistely on korkealla tasolla – Mourinho ei usko edes ensi kauden menestykseen.

– Nyt käytettävissä olevalla joukkueella se tulee olemaan todella, todella vaikeaa. Ongelmamme eivät häviä aivan heti, mutta jatkamme taistelua loppuun saakka.

Pelaajien laatu ei siis yksinkertaisesti riitä, ja Mourinho sanoo tämän hyvin suoraan.

– Leipzigin vaihtopelaajista jokainen pääsisi pelaamaan joukkueessani.

Ei ole montaakaan tovia siitä, kun manageri kertoi ettei piiloudu loukkaantumisten taakse. Nämä puheet voidaan näemmä myös unohtaa.

– Mikä tahansa joukkue maailmasta kärsisi siitä, että viisi-kuusi sen parasta pelaajaa on sivussa. Se on niin yksinkertaista.

Lähde: The Guardian


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.