Real Madrid hävisi sunnuntaina Real Betisille vieraskentällä 1-2 Espanjan La Ligassa ja putosi viikonlopun tulosten myötä sarjan toiselle sijalle.

Reilu viikko sitten Madrid kukisti Barcelonan El Clásicossa ja nousi takaisin piikkipaikalle yhden kierroksen tauon jälkeen. Viime viikonloppuna Barcelona ja Real Madrid vaihtoivat kuitenkin jälleen paikkaa, kun Blaugrana voitti oman ottelunsa. Joukkueiden välillä on tällä hetkellä kaksi pistettä, kun 11 kierrosta on pelaamatta.

Madridin keskikenttäpelaaja Casemiro myönsi sunnuntain pelin jälkeen, että tappio Betisille saattaa koitua Los Blancosille todella kalliiksi.

– He [Betis] olivat parempia ja pelasivat paremmin. Tälle ei ole mitään selitystä, jalkapallo on yksinkertaista, kommentoi Casemiro Madridin verkkosivuilla.

– La Ligassa jokainen ottelu on vaikea. Voittaakseen La Ligan on pelattava hyvin jokaisessa ottelussa, ja me emme pelanneet hyvin.

– Meidän on jatkettava kovaa työntekoa. Emme olleet valmiita, emmekä pelanneet samalla tavalla kuin Barcelonaa vastaan.

– Mekin olemme ihmisiä, mutta tämä saattoi maksaa meille mestaruuden.

Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane otti syyt niskoilleen sunnuntain tappiosta.

– Emme saaneet tänään mitään, ja minä olen siihen syyllinen. Minun on katsottava, mitä tapahtui. Me aiomme taistella liigassa loppuun asti, sanoi ranskalaisvalmentaja Goalin mukaan.

– Olen pelaajieni rinnalla kuolemaan asti. Minä olen vastuussa täällä. Me analysoimme, mitä tapahtui ja jatkamme eteenpäin.

– Me pelasimme huonosti ja teimme paljon virheitä. Meiltä puuttui kaikki, pelaaminen, pallonhallinta, aggressiivisuus. Tämä oli kauden huonoin pelimme. Emme ansainneet voittoa, emmekä voi olla tyytyväisiä. Me aloitimme ottelun huonosti, emmekä saaneet korjattua kurssiamme. Minulla ei ole tällä hetkellä selitystä tähän. Meiltä vain puuttui hieman kaikkea.