© Kuva: Getty Images

Southampton – Newcastle: Saints parantaa

Valioliiga
Southampton – Newcastle
Lauantai 07.03. klo 17:00

Lauantaina Valioliigassa käydään alemman keskikastin kamppailu Southamptonin ja Newcastlen välillä. Joukkueet ovat peräkkäisillä sijoilla kahden pisteen päässä toisistaan. Southampton vaikuttaa joukkueista vahvemmalta, mutta on tällä hetkellä pienessä suvantovaiheessa. Newcastle on pärjännyt odotettua paremmin ultradefensiivisellä jalkapallollaan, jolla ei tyylipisteitä kalastella.

Southampton oli viime viikonloppuna West Hamia vastaan sanalla sanoen huono. Ralph Hasenhüttlin suojatit eivät onnistuneet varsinkaan puolustuspelissä, eikä tappiossa ole jossiteltavaa. Hyvän ja huonon päivän ero on Saintsilla sangen suuri eli tästä ottelusta sopii odottaa parannusta. Hasenhüttlillä on käsissään lähes terve joukkue, sillä ainoastaan Nathan Redmond on näillä näkymin poissa vahvuudesta.

Newcastle ei ole viime aikoina kalastellut Valioliigasta voittoja, mutta FA Cupissa Steve Brucen ryhmä eteni kahdeksan parhaan joukkoon. Viikolla pelattu neljännesvälierä toki lisäsi rasitusta ennen lauantaista kamppailua. Tähän peliin vieraat lähtevät todennäköisesti puolustusvoittoisella taktiikalla ja kyttäävät mahdollisia täkyjä vastahyökkäyksistä. Joukkue on tehnyt sarjassa vähiten maaleja ja näinkin korkea sarjasijoitus on osittain rouva Fortunan ansiota. Poissaoloja Brucella on käsissään reilu kourallinen.

Lyö vetoa ottelusta:

Southampton on selkeä suosikki ottelussa, enkä odota Newcastlelta ihmeitä tällä kertaa. Vetosuosituskin liittyy isäntien onnistumiseen: Southampton voittaa päästämättä maaleja kertoimella 2,85.

Betsson tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.