Kuopion Palloseuraa vuosina 2013-2014 edustaneella toppari Omar Colleylla on koronavirustarunta.

Gambialaispuolustaja Colley, 27, edustaa nykyään Italian Serie A:ssa pelaavaa Sampdoriaa, joka kertoi perjantaina hänen ja kolmen muun pelaajan, Albin Ekdalin, Antonio La Guminan ja Morten Thorsbyn saaneen tartunnan. Myös joukkueen lääkärin Amedeo Baldarin testitulos oli positiivinen.

Sampdorian riveissä todettiin jo aiemmin tällä viikolla yksi koronavirustartunta, hyökkääjä Manolo Gabbiadinilla. Ensimmäisenä Serie A:n pelaajana tartunnan sai Juventuksen toppari Daniele Rugani. Sekä Gabbiadini että Rugani ovat kertoneet olevansa kunnossa.

Daniele Rugani

@DanieleRugani
Avrete letto la notizia e per questo ci tengo a tranquillizzare tutti coloro che si stanno preoccupando per me, sto bene.
Invito tutti a rispettare le regole, perché questo virus non fa distinzioni! Facciamolo per noi stessi, per i nostri cari e per chi ci circonda.
#grazie

Myös Colley ja hänen joukkuekaverinsa ovat Sampdorian mukaan kunnossa.

Colley pelasi KuPS:ssa kaikkiaan 74 ottelua ja teki seitsemän maalia. Hän on urallaan edustanut myös belgialaista Genkiä ja ruotsalaista Djurgårdenia sekä kotimaassaan Wallidania ja Real de Banjulia.

Tällä kaudella Colley on pelannut Sampdorian paidassa 22 ottelua.

Italiassa kaikki kilpaurheilu on keskeytetty ainakin huhtikuun 3. päivään asti koronaviruksen takia. Koko maa on tällä hetkellä karanteenissa.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
Parane pian, @ocolley15!

Pitäkää huolta terveydestänne, seuratkaa viranomaisten ohjeita ja muistakaa pestä kätenne! #KuPS #veikkausliiga

U.C. Sampdoria

@sampdoria
📝 #COVID19: nuova comunicazione U.C. #Sampdoria del 13 marzo 2020 ➡️ bit.ly/38UhYeY