Englannin maajoukkuemiehen seksijuhlat kesken koronakriisin johtanevat seurauksiin – ”Globaali roolimalli”

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityn laitapuolustaja Kyle Walker on töpännyt kesken kiivaan, globaalin koronaviruskriisin. 29-vuotias Walker ja hänen ystävänsä kutsui viime tiistaina kaksi prostituoitua kotiinsa, vaikka Isossa-Britanniassa on päällä ulkonaliikkumis- ja kokoontumiskielto koronaviruksen takia.

Guardianin mukaan Manchester City aikoo käynnistää sisäisen kurinpitotutkinnan Walkerin ”seksijuhlien” takia. Walkerin maksulliset vieraat poistuivat hänen kotoaan keskiviikkona. Samana päivänä Walker kirjoitti sosiaaliseen mediaan viestin, jossa hän kehotti kansalaisia seuraamaan hallituksen kehotuksia fyysisen etäisyyden muistamiseen ja sairaanhoitohenkilöstön suojelemiseen kotona pysyttelemällä.

– Manchester City on tietoinen tabloidin julkaisemasta tarinasta, joka käsitteli Kyle Walkerin yksityiselämää ja joka rikkoi Englannin sosiaalisen etäisyyden sääntöjä, Manchester Cityn edustaja totesi Guardianin mukaan.

– Jalkapalloilijat ovat globaaleja roolimalleja. Taustahenkilöstömme ja pelaajamme ovat työskennelleet kaikin tavoin tukiakseen terveydenhoitohenkilökunnan ja muiden avaintyöntekijöiden uskomattomia pyrkimyksiä taistelussa Covid-19 -virusta vastaan.

– Kyle on toiminut tässä asiassa suoraan näitä pyrkimyksiä vastaan. Olemme pettyneitä kuultuamme väitteet, otamme Kylen nopean anteeksipyynnön huomioon ja käynnistämme sisäisen kurinpitomenettelyn.

48 A-maaottelua pelannut ja viimeksi viime kesäkuussa Englannin paidassa nähty Walker pahoitteli tapahtunutta näin:

– Haluan esittää julkisen anteeksipyyntöni viime viikolla tekemistäni valinnoista. Ymmärrän, että asemani ammattijalkapalloilijani tuo mukanaan roolimallin vastuun. Siksi haluan pyytää anteeksi perheeltäni, ystäviltäni, jalkapalloseuraltani, kannattajilta ja kansalta, että olen pettänyt heidän luottamuksensa.

Kyle Walker on pelannut Manchester Cityssä tällä kaudella 30 ottelua, joissa hän on tehnyt yhden maalin ja syöttänyt neljä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.