Entinen Chelsea-pelaaja paljasti: Frank Lampard, Didier Drogba ja kumppanit itkivät José Mourinhon lähdettyä – ”Tuntui kuin joku olisi kuollut”

© Kuva: Getty Images

Steve Sidwell edusti Chelseaa kaudella 2007-08.

Jo uransa lopettanut entinen keskikenttäpelaaja ehti pelata siten muutaman ottelun José Mourinhon alaisuudessa. Hallitsevan tuplamestarin kausi lähti alavireisesti käyntiin ja Mourinho poistui seurasta jo syyskuussa.

Se oli kova paikka Chelsean pelaajille. Mourinho oli valmentanut Chelsean kahdesti Valioliigan mestariksi ja portugalilaista pidettiin yleisesti maailman parhaimpana jalkapallovalmentajana.

Sidwell paljasti The Athleticin haastattelussa, miten pelaajat ottivat tiedon Mourinhon poistumisesta vastaan. Sidwellin mukaan Mourinho ei menettänyt missään vaiheessa otettaan pukukopista.

– En koskaan tuntenut minkäänlaista sähköä pukukopissa tai sitä, että hän olisi ollut ongelmissa. Mediassa oli kaikenlaisia otsikoita ja lopulta asia kasvoi suuremmaksi, mutta todellisuudessa sitä ei huomannut mitenkään joukkueen sisällä. Olimme yhtenäisiä, eikä kukaan asettunut missään vaiheessa Joséa vastaan. Siten ei voi sanoa, että hän olisi menettänyt pukukopin, koska se ei mennyt niin, Sidwell vakuutti.

Sidwell muistaa edelleen sen hetken, kun sai tietää Mourinhon poistumisesta.

– Olin viemässä vaimoani lentokentälle kuullessani radiosta uutiset. Silloin mietin, että mitäköhän seuraavaksi tapahtuu. Meidät kutsuttiin koolle harjoituskeskukseen. Oli hyvin kummallista, kun José tuli hyvästelemään meidät. Silloin olisi voinut kuulla vaikka vesitipan putoamisen lattialle. Tuntui siltä kuin joku olisi kuollut.

– Kun näet Frank LampardinDidier Drogban ja John Terryn kaltaisten vahvojen persoonien itkevän lattialla täysin tiedottomana, niin suutut itsekin. Koko tapahtumaketju oli hyvin outo.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille