HJK saattaa tienata 1,5 miljoonaa euroa koronakriisin keskellä – hinta nousee, kun kilpajuoksu Alfredo Morelosista kiihtyy

© Kuva: Getty Images

Rangersin kolumbialainen hyökkääjä Alfredo Morelos on kiinnostava nimi siirtomarkkinoilla. Miehestä ollaan kiinnostuneita niiin Italiassa, Espanjassa kuin Englannissakin. Siirtosumma on nousussa, mikä on Morelosin vanhan seuran, HJK:n, kannalta erinomainen uutinen.

Tiettävästi HJK nettoaa Morelosin seuraavasta myynnistä parhaimmillaan kymmenen prosenttia, mikäli kaikki ehdot täyttyvät. Ensi kesän siirtoikkunassa Morelos on kuuma nimi. Aiemmin häntä on jo huhuissa viety espanjalaiseen Valenciaan sekä Atlético Madridiin.

Apajilla on aiemmin ollut Valioliigasta ainakin Newcastle. TalkSportin mukaan Valioliigasta riittää kiinnostusta enemmänkin. Crystal Palace, Leicester sekä Aston Villa ovat myös kiinnostuneita Rangers-hyökkääjästä, joka on tehnyt tällä kaudella 29 maalia kaikissa kilpailuissa.

Rangers-manageri Steven Gerrard on ollut todella jääräpäinen Morelosin suhteen. Gerrard on vannonut monta kertaa, ettei Morelos ole myytävänä edes 50 miljoonasta punnasta (56,9 miljoonaa euroa). TalkSportin mukaan Morelosin hinta olisi kuitenkin asettumassa noin 15 miljoonaan euroon.

HJK:n kannalta se tarkoittaisi noin 1,5 miljoonaa euroa, jolle varmasti olisi käyttöä koronakriisin keskellä. Morelosin sopimus Rangersin kanssa on voimassa aina kesään 2023 saakka.

Goalin mukaan Rangers on jo aloittanut Morelosin korvaajan kartoituksen. Lähteen mukaan Rangers on kiinnostunut Liverpoolin nuoresta hyökkääjästä Rhian Brewsterista, joka pelaa tällä hetkellä lainalla Swanseassa, Mestaruussarjassa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.