Hollannin hyökkääjälupaus kesällä isoihin liigoihin? Kiinnostusta Saksassa, Englannissa ja Italiassa

© Kuva: Getty Images

17-vuotiaasta hyökkääjälupauksesta Sontje Hansenista on kehkeytymässä kesän siirtomarkkinoiden kuuma nimi. Hansen voitti viime marraskuussa Brasiliassa alle 17-vuotiaiden MM-kisojen maalikuninkuuden ja nyt 173-senttisen kärkimiehen perässä on useita Euroopan suurseuroja.

Guardianin mukaan Hansenia tavoittelee Bundesliigan seuroista RB Leipzig ja Valioliigasta Manchester City. Serie A:n seuroista ”kisaan ovat ilmoittautuneet” Juventus, Internazionale ja AC Milan.

Toukokuussa 18 vuotta täyttävä Hansen debytoi Ajaxin edustusjoukkueessa Eredivisiesssä joulukuussa. Toistaiseksi vyöllä on 11 minuuttia Hollannin pääsarjaa ja muutama Hollannin Cupissa.

Hansenin sopimus Ajaxin kanssa ulottuu kesään 2021, joten Ajaxilla on nyt korkea aika myydä nuori lahjakkuutensa – tai tehdä tämän kanssa jatkosopimus – jottei pelaaja livahda tulppaanimaasta muualle ilmaiseksi.

Jo ennen MM-maalikuninkuuttaan Hansen oli onnistunut EM-tasolla. Viime kesänä pelatuissa alle 17-vuotiaiden EM-kisoissa hän teki maalin loppuottelussa, joka päättyi Hollannin 4-2 -voittoon Italiasta. Hansen valittiin kisojen tähdistökentälliseen.

Guardianin arvion mielestä Hansenin siirtosumma asettuisi noin 6,8 miljoonan euron tietämiin.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille