Suomen A-maajoukkuepelaajien Jesse Jorosen ja Simon Skrabbin seurajoukkue Brescian omistaja Massimo Cellino sairastui koronaviruksen.

63-vuotiaan Cellinon tytär sairastui koronavirukseen niin ikään. Massimo Cellino itse on kokenut vain lieviä oireita, mutta vasta-ainetesti paljasti hänen sairastumisensa.

– Olen ollut Cagliarissa muutaman päivän ajan sen jälkeen, kun olin viettänyt Bresciassa karanteenissa kolme viikkoa, Cellino sanoi La Repubblicalle.

– Vietin sitten pääsiäistä perheeni kanssa Sardiniassa. Sitten palasin yksityiskoneella takaisin. Oltuani Cagliarissa karanteenissa kaksi viikkoa menin sairaalaan testattavaksi.

– Selvisi, että tyttärelläni oli virustartunta, mutta pojallani ei. Nyt se on minulla. Olen ollut suunnattoman väsynyt ja luitani särkee. Se on pahaksi maksalle.

Cellino on jo aiemmin julistanut isoon ääneen, ettei hän sallisi Serie A -kautta jatkettavan. Hän on jopa todennut, ettei päästäisi Brescian joukkuetta kentälle, vaikka pelejä päätettäisiinkin jatkaa.

[readmore from=Koronavirus]

– On absurdia, että edes keskustelemme pelien jatkamisesta. Me olemme hyväosaisia miehiä. Minulla on huvilat Cagliarissa ja Miamissa, mutta yhdeksän miljoonaa italialaista elää köyhyysrajan alapuolella, Cellino sanoi.

– Maan pitäisi olla lähempänä kansaansa. 600 euron shekki ei muuta kovin paljoa. Hallituksen herkkyyden puute hävettää minua. Harkitsen vakavasti Ison-Britannian kansalaisuuden hakemista.

Massimo Cellino omisti myös englantilaisen Leedsin vuosina 2014-2017.

Lähteet: Daily Mail ja Leeds Live