Jalkapallotähti vietti koronakaranteenia kodissaan villieläimen kanssa – seuraajilta tiukkasanaista palautetta: ”Näytä parempaa esimerkkiä””

© Kuva: Getty Images

Ranskalaisen Lyonin laitahyökkääjä Memphis Depay vietti torstaina hieman erilaista koronakaranteenia, kun hänellä oli seuranaan liikerin pentu. Liikeri on urosleijonan ja naarastiikerin jälkeläinen.

Depay julkaisi kuvia omalla Instagram-tilillään itsestään ja liikeristä.

– Mitä tapahtuu, kun liikeri hengailee leijonan kanssa, Depay kirjoitti kuvatekstissä viitaten leijonalla itseensä.

Depaylla on selässään valtava leijonatatuointi. Depayn julkaisemat kuvat keräsivät myös kovaa kritiikkiä, vaikka kaikki eivät aivan ymmärtäneet, mikä eläin oli kyseessä.

– Leijona ei ole lemmikki, eräs kirjoitti.

– Ei Memphis, tämä on eläimen hyväksikäyttöä. Sillä ei ole väliä, kuinka hyvin kohtelet häntä, hänen ei pitäisi olla siellä, toinen seuraaja huomautti.

– Rakastan sinua, mutta älä glamorisoi eksoottisia eläimiä talossa. Leijonat kuuluvat luontoon. Ihmiset katsovat sinua ylöspäin, joten näytä parempaa esimerkkiä, eräs fani vaati.

Depay kuntouttaa tällä hetkellä itseään ristisidevammastaan. Depay teki Ranskan liigassa hyvää jälkeä ennen loukkaantumistaan, sillä 13 sarjaottelussa laituri tykitti yhdeksän maalia ja antoi kaksi maalisyöttöä.

– Päästä se vapaaksi, ja keskity kuntoutukseesi, eräs kehotti kommenteissa.

Näet kuvat Depaysta ja liikeristä alta. Jos et näe kuvia, voit katsoa ne tästä ja tästä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.