Zlatan Ibrahimovic on paitsi ensiluokkainen jalkapalloilija, niin myös hyvin arvonsa tunteva henkilö. Ruotsalaishyökkääjä tunnetaan yhtä lailla suuresta suustaan kuin ällistyttävän hienoista maaleistaankin.

Zlatan pelasi MLS:n LA Galaxyssa viime kauden loppuun, mutta siirtyi täksi kevääksi Serie A:n AC Milaniin. Yhdysvalloissa hän kuitenkin dominoi tuttuun tapaansa ja jätti sekä faneihin että pelikavereihinsa lähtemättömän vaikutuksen.

Nyt yksi näistä entisistä joukkuetovereista, portugalilainen João Pedro on kertonut Record-lehdelle mielenkiintoista tarinaa Zlatanin käytöksestä pukukopissa. Kauden 2018 päätteeksi LA Galaxy hukkasi 2-0 -johtonsa ja taipui 2-3 -tappioon Houston Dynamoa vastaan. Tämä jätti alisuorittaneen joukkueen sarjan sijalle 13. Zlatan reagoi pettymykseen rehvastelemalla omaisuudellaan ja uhkaavansa tappaa omat pelikaverinsa.

– Pelin päätyttyä hän piti meille puhuttelun, João Pedro aloitti.

– Hän sanoi: ”Jos tulitte tänne rannan tai Hollywoodissa jaloittelun takia, kertokaa se. Minulla on pankkitilillä 300 miljoonaa ja oma saari. En tarvitse tätä mihinkään. Tapan hänet, joka puhuu minulle ensimmäisenä jotain”.

[readmore from=Ibrahimovic-Zlatan]

34 ottelua LA Galaxyssa pelannut 27-vuotias keskikenttäpelaaja João Pedro sanoi Zlatanin myös asettaneen pelikavereille vaatimuksia erityiskohtelusta.

– ”Minulla on syntymäpäivä joka päivä. Syöttäkää pallo minulle”, João Pedro kertoo myös Zlatanin sanoneen.

Ibrahimovic teki LA Galaxylle 56 ottelussa 52 maalia. Palatessaan Eurooppaan hän julisti olleensa MLS:n historian paras pelaaja.

Lähde: Daily Mail