”Jokainen päivä on syntymäpäiväni” – Zlatan latasi tappouhkauksen pukukopissa

© Kuva: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic on paitsi ensiluokkainen jalkapalloilija, niin myös hyvin arvonsa tunteva henkilö. Ruotsalaishyökkääjä tunnetaan yhtä lailla suuresta suustaan kuin ällistyttävän hienoista maaleistaankin.

Zlatan pelasi MLS:n LA Galaxyssa viime kauden loppuun, mutta siirtyi täksi kevääksi Serie A:n AC Milaniin. Yhdysvalloissa hän kuitenkin dominoi tuttuun tapaansa ja jätti sekä faneihin että pelikavereihinsa lähtemättömän vaikutuksen.

Nyt yksi näistä entisistä joukkuetovereista, portugalilainen João Pedro on kertonut Record-lehdelle mielenkiintoista tarinaa Zlatanin käytöksestä pukukopissa. Kauden 2018 päätteeksi LA Galaxy hukkasi 2-0 -johtonsa ja taipui 2-3 -tappioon Houston Dynamoa vastaan. Tämä jätti alisuorittaneen joukkueen sarjan sijalle 13. Zlatan reagoi pettymykseen rehvastelemalla omaisuudellaan ja uhkaavansa tappaa omat pelikaverinsa.

– Pelin päätyttyä hän piti meille puhuttelun, João Pedro aloitti.

– Hän sanoi: ”Jos tulitte tänne rannan tai Hollywoodissa jaloittelun takia, kertokaa se. Minulla on pankkitilillä 300 miljoonaa ja oma saari. En tarvitse tätä mihinkään. Tapan hänet, joka puhuu minulle ensimmäisenä jotain”.

34 ottelua LA Galaxyssa pelannut 27-vuotias keskikenttäpelaaja João Pedro sanoi Zlatanin myös asettaneen pelikavereille vaatimuksia erityiskohtelusta.

– ”Minulla on syntymäpäivä joka päivä. Syöttäkää pallo minulle”, João Pedro kertoo myös Zlatanin sanoneen.

Ibrahimovic teki LA Galaxylle 56 ottelussa 52 maalia. Palatessaan Eurooppaan hän julisti olleensa MLS:n historian paras pelaaja.

Lähde: Daily Mail


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.