Lähde: Alfredo Morelos Atlético Madridin hankintalistalla – Ranskassa vakava kilpailija

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Rangersin maalitykki Alfredo Morelos voi olla siirtymässä kesällä vielä paljon isompiin ympyröihin. Mediatietojen mukaan 23-vuotias kolumbialainen on Atlético Madridin hankintalistalla. Asia on suomalaisittainkin hyvin kiinnostava, sillä HJK saa tiettävästi kymmenen prosentin osuuden entisen pelaajansa seuraavan siirron siirtokorvauksesta.

Daily Recordin mukaan Rangers valmistautuu myymään Morelosin tulevana kesänä, vaikka tämän sopimus ulottuukin vuoteen 2023. Nyt on aika rahastaa, jos vain sopiva tarjous saadaan.

Pelillinen menetys on merkittävä, sillä Morelos on tehnyt tällä kaudella 29 maalia ja antanut kymmenen maalisyöttöä 46 pelaamassaan ottelussa. Hyvityksenä kuitenkin myös siirtosummasta on kehkeytymässä muhkea.

Daily Recordin mukaan Atlético Madrid on valmis tarjoamaan Morelosista 17 miljoonan euron siirtokorvausta. Rangersissa pidetään tarjousta hyvänä, mutta Atléticon huolena on se, että pohjoisesta naapurimaasta saatetaan panna vielä paremmaksi.

Myös kehnoa Ligue 1 -kautta pelaava AS Saint-Étienne on Morelosista hyvin kiinnostunut. Sen uskotaan myös olevan valmis tarjoamaan hyökkääjästä vastaavia summia.

Varmaa on ainakin se, että tätä siirtosaagaa tullaan seuraamaan suurella mielenkiinnolla myös Helsingissä.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!