Inter Miamin omistaja, Englannin maajoukkueen entinen kapteeni David Beckham, haluaisi hankkia keskikenttäpelaaja James Rodríguezin Real Madridista, kertoo Goal.

Itsekin Los Blancosissa pelannut Beckham on ollut yhteydessä Real Madridin presidenttiin Florentino Péreziin tiedustellakseen 28-vuotiaan Jamesin tilanteesta.

Kolumbian A-maajoukkueessa 76 kertaa esiintynyt James vietti kaksi edellistä kautta lainalla Bayern Münchenissä. Kuluvalla sesongilla hän on pelannut Madridissa 13 ottelussa yhteensä vain 650 minuuttia. Tämän vuoden puolella hän on päässyt kentälle neljästi.

Goalin tietojen mukaan Pérez ja Real Madrid ovat valmiita neuvottelemaan Jamesin myymisestä, sillä kolumbialaisen sopimus päättyy ensi kauden jälkeen, jolloin hän voisi siirtyä muualle ilmaiseksi.

Jamesin siirto Yhdysvaltoihin olisi iso asia Inter Miamille ja koko Major League Soccerille – niin urheilun kuin markkinoinnin näkökulmasta.

Beckham ja Miami eivät ole vielä tehneet virallista tarjousta Jamesista, mutta neuvottelut osapuolien välillä on aloitettu.