Lähde: Evertonilla hurja tavoite: haluaa 175 miljoonaa euroa maksaneen Real Madrid -kaksikon

© Kuva: Getty Images

Everton pyrkii ottamaan ensi kaudella ison harppauksen kohti Valioliigan kärkipäätä. Tavoitteessaan he pyrkivät käyttämään hyväksi managerinsa Carlo Ancelottin suhteita. Italialaisluotsi on työskennellyt menestyksekkäällä urallaan lukuisten huippupelaajien kanssa.

Madridilaismedia Marcan mukaan ostoslistalta löytyy muun muassa kaksi Real Madrid -pelaajaa. Everton pyrkii hankkimaan Santiago Bernabéulta sekä Gareth Balen että James Rodríguezin. Madridilaisseura on maksanut kaksikosta siirtokorvauksia Transfermarktin mukaan 175 miljoonaa euroa.

Kummatkin pelaajista ovat olleet Madridissa jo pitkään suurissa vaikeuksissa ja seuran uskotaan etsivän heille uusia osoitteita. Everton tiedostaa, että sen on vaikea houkutella näin suuren statuksen pelaajia, mutta he pyrkivät uskottelemaan heille, että seuralla on suuret tavoitteet lähitulevaisuuteen.

Ancelotti on valmentanut Balea ja Jamesia Real Madridissa. Kaksikon parhaimmat kaudet Los Blancos -paidassa ovat useiden mielestä olleet juurikin sesongit italialaisluotsin alaisuudessa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.