Internazionalen tähtihyökkääjää Lautaro Martínezia ollaan viemässä kovaa vauhtia pois San Sirolta. Hän on herättänyt vahvaa kiinnostusta Barcelonassa, sekä Manchester Cityssä että Chelseassa.

Serie A -seura on tästä syystä varautunut argentiinalaispelaajan lähtöön. Gazzetta dello Sportin mukaan Inter on listannut jo neljä kohdetta 22-vuotiaan kärkimiehen tilalle seuraavan siirtoikkunan alla.

Internazionalen ykköskohde on tällä hetkellä RB Leipzigin tähtihyökkääjä Timo Werner, joka on tehnyt 21 maalia 25 ottelussa. 24-vuotias Saksan maajoukkuemies, jonka sopimukseen sisältyy 60 miljoonan euron ulososto-optio, on kuitenkin vahvasti myös Liverpoolin tähtäimessä.

Internazionale on ollut aiemminkin kiinnostunut Anthony Martialista. Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin Anthony Martial ja Real Madridin Luka Jovic ovat kohdelistan seuraavat nimet, joiden pariin Inter aikoo kallistua jos Werner-diili ei onnistu.

Jo viime kesänä Interin tähtäimessä ollut Martial, 24, on pelannut Ole Gunnar Solskjærin alaisuudessa hyökkäyksen piikkipaikalla, ja voisi siirtyä Romelu Lukakun, Alexis Sánchezin ja Ashley Youngin tavoin Milanoon. Jovicin debyyttikausi Santiago Bernabéulla on sen sijaan ollut hankala, minkä takia Inter olisi kiinnostunut tuomaan hänet lainasopimuksella sisään.

Listan viimeisenä vaihtoehtona on LOSC Lillen hyökkääjäkomeetta Victor Osimhen. Vasta 21-vuotias nigerialaiskärki on nauttinut vahvasta kaudesta Ranskan pääsarjassa, tehden 13 maalia 27 peliin.